co hovorite na nove gelovky-podprsenky?

vladuska5

Čaute baby, tak ja môžem poradiť najmä Košičankám - gélové podprdy majú v Optime v Peacokse a dokonca stoja len okolo 10 eur.Tiež rozmýšľam, že si jednu kúpim :)

liana28

Ja si kupujem v ETAM (francuzska znacka)www.etam.com, len na Slovensku zatial ten obchod nie je. Neviem ako to je s nakupovanim cez internet :-(
Inak su fantasticke. V tych podprsenkach nie je gel, ale tekuty silikon, ktory sa uplne prisposobi. Periem ich aj v pracke vo vrecusku na podprsenky a zatial sa im nic nestalo. Cena je okolo 30 - 35 EUR, ale teraz som kupila vo vypredaji za 20. Su krasne, pohodlne a sexi :-)

lienka48

ja som si ich najprv prala rucne,ale raz som skusila prat v pracke a v pohode,takze to tak striedam.Su velmi dobre,hlavne,ak mate mensie prsia,tak vam ich pekne vytvaruju.

mia19

Ako sa perie gelova podprda,aby sa nezničila? Ja som si ju kúpila po prvý raz na vlastnú svadbu a chcem ju oprať, len sa bojím či sa mi nezničí, lebo bola dosť drahá cca30 €.

claudica

Ahojte baby, ja som takú ešte nemala, takže som dosť veľký laik. Uvažovala som o tom, a keďže to tak chválite, možno si zaobstarám. Mám len dotaz - dá sa prať normálne v práčke? Nepoškodí sa? - keďže ten gél sa vraj nedá vybrať... Ďakujem, že poradíte veciam neznalej....

lienka47

V ke-na hlavnej ako je mango a hned vedla neho ulicka.po pravej stane je tusim vonderbra alebo cosi take a tan obchod je hned oproti.