ROZCHOD!! dovod? ODLUBENIE...

Príspevok v téme: ROZCHOD!! dovod? ODLUBENIE...
salala

ahojte stala sa mi taka vec, v nedelu sa so mnou po 4,5roku rozisiel priatel, vraj dovod je , ze ma uz nelubi... preto ma zaujima moze sa clovek odlubit za par dni? podla mn anie.. inu nema to viem..a vraj preto bol na mna v poslednom case aj zly, lebo si myslel, ze sa rozidem ja s nim... nerozumiem mu vobec a preto plakal ked mi to vravel? a preeco ked som sa ho pytala, ci sa mu ulavilo, ked sa so mnou rozisiel, tak povedal, ze nie? moja mama mi hovori, ze si mylsi, ze to bol iba neaky skrat z jeho strany, len neviem ci jej verit alebo nie... co si myslite o tom vy?

sunny24

áno - môže sa to stať že sa človek odlúbi. Netrvá to pár dní - je to záležitosť ktorá v človeku pretrváva dlhší čas, to len tebe sa zdá že sa odlúbil za pár dní. Mám kamarátku ktorej sa to stalo tiež - tiež jej rodina a kamaráti hovorili že je to len krátkodobý skrat z jeho strany a že sa zase dajú dokopy. Ale nedali. A je to už rok. A ani sa nedajú. Pokiaľ už z jeho strany nie je žiadna snaha o kontakt nepomôžeš si ničím. Zostáva ti len pretrpieť to a začať od znovu hľadať niekoho kto tvoju lásku skutočne opätuje. Držím palec!

klarka12

boze salala, stale len omielas, ze sa s nim chces stretnut, ze mas nieco nedoriesene... ved ho nechaj na pokoji, proste sa s tebou rozisiela a keby aj konal skratovo, tak si to uvedomi aj sam. pokial ta on nekontaktoval, tak asi o stretnutie nema az taky velky zaujem ako ty, tak netlac a ak sa bude chciet ozvat, vratit alebo nieco, tak to urcite urobi a potom budes na tahu, nie teraz!

salala

to zide z oci zide z mysle som myslela z jeho strany a nie z mojej...ano vam sa to vsetko tak lahko pise a mne sa tak tazko kona...chcela by osm si niektore veci ujasnit, pretoze mne sa zda , ze konal skratovo...a samozrejme by som aj chcela skusit navrat...viem ze on by sa z lutosti ku mne nevratil..to som si ista...a je to tazke, pretoze stale na to musim mysiet, ze co by sme robili teraz, kde by sme boli a tak..a co robi asi tak on... :(( je to nieco strasne pre mna ...

alžbeta

ja keby som mala niečo na srdci, tak by som ho požiadala o stretnutie- ale neprosiť sa o návrat vzťahu,len povedať čo máš nedoriešené, aby sa ti ulavilo.

damina

Na toto by ti kazdy jeden chlap poradil len jedno: NERIES! Nechaj to tak a ono sa to casom ujasni. Ja viem, ze je to tazke, ale aj ked tuto radu neznasam, lebo radsej v hlavne analyzujem, vymyslam a riesim, aj tak na nic nepridem a nema to vyznam, bohuzial je vacsinou najlepsia. Ak sa odlubil, mozes ho milovat akokolvek, to ho k tebe nevrati ( iba ak lutost, ako to urobil kedysi moj priatel byvalej) a to by ta predpokladam nenaplnalo a neurobilo stastnou. Ideal je vzdy ten, ktoreho prave milujeme alebo nemozme mat, ale to pochopis mozno inokedy. Viem, ze je to tazke, ale skus. Skoncilo to, co uz. Zivot ide dalej. Ak ste su sudeny, tak sa k tebe vrati. Ak nie, ver tomu, ze pride ovela lepsi a budes nakoniec rada, ze to takto dopadlo. Takze hlavu hore a rovno dalej...Drzim palce :-)

alzbee

salala: no ved potom mozes byt len rada, ked zide z oci zide z mysle, ze proste budes po jednom mesiaci oukej. To uz bude jeho problem, ked sa ozve neskoro, ked si to uvedomi neskoro, ze spravil hlupost..viem, ze sa to lahko pise, ale ty nie si povinna nanho cakat, kedy sa on spamata. Snaz sa zit dalej a cim skor budes v pohode, tak tym lepsie. Mozno ked sa ti o mesiac ozve, tak naozaj uz nebudes mat onho zaujem, mnozno uz budes mat aj ineho, ale on je ten, ktory sa najprv tak rozhodol, ze ta necha. Mal mysliet na to, ze ty nebudes nanho poslusne cakat ako psik, kym sa on spamata a ze mozes kludne zit dalej. Drzim palce a tiez ti radim, aby si sa mu neozyvala.

salala

adka toto iste mi radi aj matka, len ked vies ja by som chcela mat niektore veci ujasnene, co sa mi teraz zda take divne.... no len sa bojim ze ked sa mi ozve o mesiac alebo neskor, tak uz to bude na chuja cele.... ze uz to nebude dobre a ze zide z oci zide z mysle....ako na jednej strane chapem ze by som sa mu ozvat nemala, pretoze on bol ten kto inicioval rozchod, ale bojim sa ze sa naozaj ozve neskoro :((

adka25

urcite mu nevolaj, nepis, vobec ho nekontaktuj! On podla mna na to caka , aby si sa mu ozvala , prosila ho atd. Neboj sa, prejde par dni, tyzdnom a zacnes mu chybat. Ale potom je uz len na tebe ci by si ho vzala spat. Velmi si sa v nom sklamala, lebo ta nechaj z jedneho dna na druhy. Mozno by to urobil znova. tOTO iste som zazila aj ja. Po 3 rokoch sa so mnou rozisiel priatel. z jedneho dna na druhy. Kazdy mi vravel, nekontaktovat ho. O desat dni sa mi ozval, chcel sa stretnut. Samozrejme isla som, dali sme sa zase dokopy ale o rok na to sme sa rozisli uz nadobro. Urcite sa mu neozyvaj, viem je to hrozne tazke ale ver mi o to viac mu budes chybat a nebude si vediet co mysliet. drzim palce

salala

viete chcela by som sa s nim porozpravat este o par veciahc, len neviem ci urobim spraven, ci sa mu mam ozvat ja alebo cakat az nanho.... lebo proste neviem co je dobre a co nie.....hm? dnes by sme mali 4,5roka, tak si zelam krasne vyrocie :((((