Bradavka

anca22

este budem citovat z jedneho clanku: zo zena.sk

Čo je "normálne"?

Keď sa po stlačení bradaviek objaví číry výtok malého množstva tekutiny, niekedy možno len kvapka. Priehľadná alebo mierne zakalená, dokonca i zelenkavá kvapka neveští nič zlé. Taký nevýznamný výtok sa obvykle objavuje pred menštruáciou, môže pretrvávať i niekoľko mesiacov po kojení, niektoré ženy ho majú celý život. Objavuje sa obvykle na oboch bradavkách.

Čo nie je "normálne"?

Keď sa na bradavke objaví krvavý výtok.
Taký výtok sa nedá prehliadnuť. Objavuje sa sám od seba a robí fliačiky na prádle. Keď ľahko stlačíte dvoma prstami bradavku alebo dvorec, čo je tmavý kruh kože okolo bradavky, vyteká tekutina omnoho viac. Hnedá alebo dokonca jasne červená farba je ako rozsvietené výstražné svetielko a je nutné okamžite navštíviť lekára.

anca22

aj ja to mam..ale kedze to tu uz riesilo viac zien a mam to od asi 13 rokov, tak je to asi normalne..a vsimla som si to aj na niektorych fotkach zien...aj v porne:D nieze by som ho stale kukala ale ked som ho kukala s priatelom tak som si to vsimla..takze je to asi ok..a ja toho mam dost pretoze mam velmi velke bradavky, no ale co uz, nezabijem sa:(