Farbenie obocia

Príspevok v téme: Farbenie obocia
armia

Ahoj, mate nejake skusenosti s farbenim obocia? Nemyslim u kozmeticky, ale vlastonorucne. Som spinava blondina a obocie mam doslova priesvitne a uz ma nebavi si ho kazdy den niekolkokrat kreslit, kedze sa mi to zakazdym zotrie. Skusila som hnedu farbu z DM, vola sa to Swiss O Par, ale ucinok ziadny. Neviete, kde sa da zohnat nejaka kvalitna farba (napr. kde ich kupuju kozmeticky) ?

elissa0

Klaudii: Mne kozmetička tiež skôr pokazila ako skrášlila. A doteraz som si stále robila len obyčajnou ceruzkou no bolo to kadejaké. Pozriem to Ardell, už som o tom počula niečo. No ešte som neskúšala. Dík za tip.

Roletta

Neviem ako sa volá tá farba, ale ja používam jednu a tá mi vydrží. Síce len nejaké 3-4 dni ale vždy lepšie ako nič

Klaudii

Ja som skusala uz vselico a aj kozmeticka mi robila a bolo to dost neprirodzene. Teraz pouzivam pomádu na obočie -odkaz odstránený- Majú tmavo hnedú ale ja ju miešam s makeupom. Majú ju aj so štetcom, ktorý je super.Jednoduchá práca a veľmi dlho vydrží. Navyše keď si ju budeš miešať s makeupom. A ešte to pretriem gélom a je super. Ja som veľmi spokojná :) Môžem len odporučiť každému.

cherilyn

ahojte no ja mam take skusenosti,ze nie vzdy sa treba spoliehat na kozmeticky..bola som u 3 roznych a kazda mi obocie zafarbila zle,ze som sa na ulicu hambila ukazat....mam bledo hnede vlasy,cize obocie by som mala mat do hneda,aby posobilo prirodzene...jedna mi ho nafarbila na cierno a kedze mam bledu pokozku,tak si viete predstavit ako som vyzerala :-) ...

lienka48

ahoj,my sme v skole pouzivali farbu londa a pouzivam ju dodnes.Su bud hnede alebo cierne.predavaju ju tusim aj v malom tescu,pokial si z ke.Potrebujes k nej aj 6 % peroxid,mastny krem alebo vazelinu.Z tuby si vytlacis 1-2cm ,das trochu peroxidu a nanesies na obocko,ak nemas spachtlu tak napr.sparatkom.Nedostatky opravis stetcom a mastnym kremom.Farbu nechas posobit podla toho ,aky chces odtien.Ja si nechavam cca 10 min.

tinnnusik

farbu kúpiš takmer v každej drogérke, to čo si mala ty bolo asi niečo nekvalitné. Skús nejakú inú značku. Ja som mala tiež nejakú z drogérky - úplne lacnú a v pohodke mi chytala, názov si už napamätám. Ale kolegyňa používa takú v tube - ako zub. pasta, k tomu si musíš kúpiť ešte peroxid - tá je o dosť kvalitnejšia - to som hned videla aj na jej obočí.

delphia

farby sa predavaju v specializovanych predajniach, alebo na kozmet. vystavach.
vsak zajdi raz meacne za kozmetickou na farbenie. stoji to cca 1,50 €