Problem na zadku

Príspevok v téme: Problem na zadku
17rocnychala

mno mam taky problem..ked sa mi pod chrbtom rozpoluju dve ritie polky..divne nazvane..tak asi 2 cm..pod tym mam taku gulku alebo cosi take pod kozou.vzime to nic nerobilo.ale teraz jak uz je teplo.tak to mam stale vlhke..a kusok krvy ztoho ide.je tam taka dierka..je to take divne.co to moze byt?...davam ci tam vatovy vankusik aby to vsiakovalo do toho. pomozete mi prosim?

maiky1991

Zdravím, mám taký problém že asi 1 cm nad tým ako začína stred. čiara zadku mám bolesti pri ležaní či sedení. Priateľka tam vidí len fialový skoro neviditeľný pásik no bolí to jak hovädo. K lekárovi stým moc nechcem ísť keďže neviem čo to je. Ďakujem za rady

jozef158

no pocuvaj ja som mal totu istu vyrazku kde ho mas ty teraz.doktori mi zistili ze jeto cista ktoru treba vyoperovat.oni ti to vyoperuju von ale ranu ti nezasiju ale nechaju ti ju otvorenu lebo to sa musi samo zahojit a zavriet.chod stym za chyrurgom .

Mimnusa

Zdravím. Trápi ma jeden problém. V poslednom čase mávam v stolici krv a aj krvácam z konečníka. Nehmatala som si hrčku tesne pri konečníku - zvierači. Je to bolestivé niekedy aj pri chôdzi. Neviem čo by to mohlo byť a mam strach .

vredy kruger

ahojte poznam jeden pripad,ked kamošovy vyšiel vred na riti,a nevedel ani sediet a išiel ku doktorke,tam mu oni vyrezali vred a serie z dvoch dierok ...jeto nebezpečne a nezodpovedne nevyhladat pomoc dobru noc