Kočky poraďte mi ohľadne žens.vecí

Príspevok v téme: Kočky poraďte mi ohľadne žens.vecí
paulusa

kočky poraďte mi prosím, bola som dne su gynekologa...a po prehliadke mi povedal, že mám zväčšenú maternicu a že je mäkká, prosím vás ktorá sa v tom vyzná....nech mi napíše, a bolia ma príšerne prsia, takže to bude asi tým, že mám dostať kramy(tá zväčš.maternica...a aj to, že je mäkká)-nie???? díky za radu

dobra vila

Eee, hrubsia vystelka maternice neznamena, ze by maternica mala byt vacsia! Normalna maternica moze mat hrubsiu vystelku, zvnutra ma viac tkaniva (ale nezvacsuje sa, len je viac vystlana), a to znaci zakazdym napriklad silnu menstruaciu, kedze sa z nej odlupuje viac. Hrubsia vystelka maternice nie je problem, len bohuzial bremeno tej silnejsej menstruacie, ale zas ked otehotnies, babatko bude lepsie chranene, kedze je tam viac vystelky.
Ale to nie je jej pripad, pretoze vystelka so zvacsenou maternicou nema nic.
Mozno by to bolo tym prichodom menstruacie? ale este ani o tom som nepocula... a ze makka? a aka ma byt? :D
No ja neviem, ale ja by som sa ho bola isto hned spytala.
Podla mna to s tou menstruaciou vsak nic nema... to by potom podotkol kazdej, ktora by bola pred svojimi dnami? Ja neviem, spytaj sa ho nabuduce... alebo si to vygoogli.

tip

Taktiez viem, ze zvacsena maternica moze byt napr. aj kvoli antikoncepcii. Inak bud mas teda zvacsenu maternicu alebo vystelku - dutinu maternice, ktora sa odlupuje pri krvacani. Ak by si mala zvacsenu vystelku, tak to je tym, ze mas dostat menstruaciu. INAK SI SA MALA SPYTAT LEKARA. URCITE BY TI POVEDAL, CIM TO JE A AKO TO PRESNE JE.

neviemmm

nechcem strašiť,ale zvacsena maternica byva ked je zena tehotna. tiez to môze byt niecim inym,moja mama ma napr. od posledneho porodu stale zvacsenu maternicu.
preco si sa nespytala preco?