bude ma opäť vyšetrovať?

Príspevok v téme: bude ma opäť vyšetrovať?
Karina.

Ahojte. mám 29 rokov a pred troma mesiacmi som bola u gynekologičky na preventívke. Všetko bolo v poiadku.Predpísala mi prvý krát v živote HAK. Nič mi nebolo, len teraz pri treťom
balení som dostala žltý tekutý výtok. Neviem, či sú to kvasinky, lebo mám aj taký divný pocit dole. Ale bud. týždeň si idem po ďaľší recept a toto jej určite poviem, len chcem vedieť, či ma bude zospodu aj opäť vyšetrovať? A mali ste niečo podobne aj vy?

TIP

KARINA ESTE TI ODPORUCIM, KUP SI V LEKARNI AJ PROBIOFIX ALEBO INE LACTOBACILY NA UPRAVU FLORY V POSVE, ABY SA TI UZ KVASINKY NEOPAKOVALI.

Karina.

tak bola som u lekárky. a keby niekto mal podobný probleém, tak napíšem, že áno vyšetrovala ma. ale ronňbila mi len výplach a predpísala čípky. POLYGNAX. absolútne nič som necítila, že čo mi robila. dúfam, že mi pomôžu.

karina.

bože, a práve to som nechcela! Aby ma zas vyšetrovala. Nikdy som toto nemala. Neviem, či je to z HAK alebo to môže mať niečo spoločné so sexom? Lebo sa tu priznám, že som bola s priateľom a milovali sme sa v aute, ale či si umyl ruky, to neviem.