Ovisnute prsia

Príspevok v téme: Ovisnute prsia
zufalaAla

prosim Vas mate niekto sikusenost s ovisnutými prsiami?
Nechapem mam 18 ale zo dna na den oje prsia padli o 4cm dole....ostali uplne makke neuveritelne padli, nechapem co sa stalo....zacala som cvicit cviky na prsia ale vyskocil mi napod hrudnou kostou nejaky stavec, tak som aj docvicila...na nejake hlupe tablety ktore na 10% mpomozu nemam vlastne ani peniaze, prosim Vas mate nejaku skusenost, radu?alebo aspon tento isty problem??....:(:(...frajer si to vsimol ako prvy , ptm aj otec sa ma pytal, ze co sa so mnou deje, normalne sa hanbim..

Zdravie.sk -> Katalog produktov na starostlivost o poprsie katalog.zdravie.sk

MamCecka

Ja som bola na platike prs, dala som si spraviť z A kosikov C-cka a nelutujem, po porode sa mi tvar logicky zmenil. Dcérka ma pripravila o pekny tvar prs. Bola som na plastike pred 3 rokmi a nelutujem, ja a aj parner sme velmi spokojní s vysledkom. Po operacii som dodrziavala vsetky nevyhnutné obmedzenia. Uzivala som wobenzym, aby sa mi rany nezapalili a nenamahala som sa.

0vecka

ok stara tema ale tiez by ma zaujimala ze aka je definicia ovisnutych prs. Poznal som jednu ktora sa tiez stale stazovala inak mala poriadne melony. a ked som ich videl tak ok nevyzerali ako silikony z pecka ale mala fakt normalne prsia by som povedal ze na to ake boli velke este dobre drzali. je normalne ze prsia trochu vysia. Je to tuk schovany pod kozou takze pri nejakych velkostiach C a viac budu vzdy mierne vysiet.

typujem ze normalne sa viac pacia ako tie peckove kde fakt clovek nevie ci je zenska avesena dole hlavou alebo nie

Ovisnuta17

Ahoj no ked to tu citam nie som asi jedina... Mam este iba 17 rokov som stihla a nikdy som ani nejak tlsta nebola, prsia mam sice velke ale ovisaju mi skoro az po brucho! Je to skoro az neskutocne pretoze dieta este nemam. Bolo mi povedane ze to moze byt aj genetika proste dedicne po matke a je to aj celkom mozne lebo na nej to je tak isto vidiet len s rozdielom ze ma 45 a ja 17 rokov :( Nad nejakou operaciou ani neuvazujem, nijako mi to neprekaza ani sa necitim byt preto menej zenou, prave naopak... Jedine ma trapi predstava ako budu vyzerat po tehotenstve kedze uz teraz su uplne ovisnute. Velmi by som uvitala nazor odbornika preco sa taketo abnormality u zien deju. Ďakujem za kazdu odpoved.

cicik56

no baby ,ja mam 31 . a co citam ,ziram ,ze mlade baby maju taketo problemy .. ja mam dieta .. ani som nekojila, nie preto ,ze som nechcela ,ale preto ,ze mne neslo za pana mlieko .. v tehotenstve som mala z malych prs ,bomby ako pamela .. no a potom splasli . no a ja kedze mam jedno prso mensie a jedno vacsie .. tak to mensie je v pohode ..ale tp vacsie je hrozne:( keby som mala to vacsie take ako to mensie ,bolo by to v pohode aj ked tam mam aj strie .. mam nazela 10 rokov .. uz nam to neklape .. ale neviem si predstavit sa vyzliect pred cudzim muzom :( ked sa nahodim a upravim som atraktivna kocka . ale ked sa doma vyzleciem :( hruza ,,, ale na plastiku nemam ani keby som sa na hlavu postavila ..ale ani by som plasziku nechcela ..bojim sa toho strasne .. takze takto baby .. :)

vrrba

robia na to plastiku.klikni si na internet.ak mas komplexy tak chod na plastiku.ja by som tiez sla no nie som este rozhodnuta

Leuska123

ja som niekde citala, ale predtym aj pocula, ze prave nenosenim podprsenky prsia "nezleniveju" a tym sa predchádza k ich ovisnutiu, tusim sa tym podporuje tvorba kolagenu. len neviem, nakolko to ma vplyv na velke prsia alebo ci len na male... ja mam male a nepouzivam ani sportovu podprsenku ked skacem, no snad si tym neprivodim ovisnute prsia... ale urcite by som si ich nekremovala, nikdy si ich nekremujem, vo vsetkom su chemikalie a bojim sa, ze by som si privodila rakovinu.. i ked to sa moze stat samozrejme hocicim..

Denisa21

Mne sa ovisnute prsia naopak velmi páčia, su podľa mňa su viac ženské a sexi. Sama sa snažim roznymi technikami tahania z nich spravit krasne visiace, nevyše mam podporu aj od priaťeľa takže je to super. Podla mňa je to len o tom čo si žena nechá nakecať do hlavy od zvišku sveta. Ja osobne by som ich mala nahradšej až po brucho... :)
Denisa 21r.

Moireal

Ja som mala na vyske spolubyvajucu, ktora bola mladsia nez ja, celkovo stihla a mala prsia velke a ovisnute ako 60 rocna zenska. Bohvie co sa jej stalo s nimi teraz....