rodicia a moj priatel

Príspevok v téme: rodicia a moj priatel
mimmi

mam 19 rokov , s priatelom sme pol roka spolu , priblizne raz za tyzden u neho prespim , byva s rodicmi , moji rodicia hovoria ze sa tymto ponizujem , ze nemam prespavat u chlapca ,ze je to nemoralne ,ze som nato moc mlada, co si myslite vy ? lebo podla mna je to v dnesnej dobe normalne . mate nejake skusenosti? uz neviem jak im mam oponovat

uiop

mimmi, rodicia si zvyknu po case ... neries to!!!! Ale znam Tvoju situaciu, bud vyhovies frajerovi a budes s nim, abo vyhovies rodicom a budes poslusne doma spat .... nieco ako medzi mlynskymi kamenmi ... Na prespavani nie je nic zleho a spatneho ... Ved aj rodicia boli mladi, ci uz zabudli ???

nykita

neviem si predstavit spat v jednej posteli s frajerom a vediet,ze vo vedlajsej posteli su jeho rodicia.keby prisiel on ku tebe,je to trosku ine,ale ja za nim do domu s jeho rodicmi?Esteze ma svoj byt.

nikuška1

mimmi mne mama povedala, že sa ponižujem, že sa stretávam s priateľom každý deň...že za ním behám, čo vôbec nie je pravda... no neriešim už... jedným uchom dnu, druhým von... nemám na výber...

alzbee

Mne ako odbilo 18 skoncili akekolvek dohovaracky od rodicov, cize som im povdacna:-))...staci, ked poviem-mami, idem tam a tam a ona povie, dobre-daj vediet, ci si v poriadku:))...ale kazdy rodic je proste iny, ale tiez si osobne myslim, ze na tom nic nie je, ked unho prespavas:-)

dobra vila

Mimmi, tak to si na tom podobne ako ja. Iba s tym rozdielom, ze moj priatel prespava u nas. Moji rodicia tiez neboli sprvoti radi, ze travime spolu cele noci, zevraj co si budu jeho rodicia o mne mysliet. Stale mi to vytykali, uz som z toho bola cela nesvoja. Sme z jedneho mesta, ale on studuje dalej, takze najviac sa vidame vikendy (teraz uz je to lepsie, skola konci, takze sme spolu hustejsie).
Chodime spolu inac 8 mesiacov /pre mna je to vlastne moj prvy vazny vztah/ a mam 23 rokov. No ok, ked som s nim zacinala chodit a boli tieto veci, som mala este 22.
Moji rodicia napriklad nie su moc staromodny /teda aspon mamka/, ale niekedy ma svojimi nazormi prekvapuju v tomto smere. Co povedia, co si budu mysliet, preco sa nestratavame cez den atd. Ja napriklad ani klucik od izby nemam a som v strese castokrat, lebo sice zaklopu, ale take ze "vojdite" alebo "pockajte" moc nepoznaju.
Teda aspon mama :-/. V tomto je fakt priserna, akoby to robila naschval.
A potom mi v sukromi povie ze "preco by som nemohla vojst, snad nerobite nejake veci, kym sme este s otcom hore"!
Jezismaria!!!!!!!
Ale inac, su v pohode, ak si odmyslim tieto veci :-P.

hmmmhmmm

tak to si na tom este dobre-ja mam 24 a s priatelom som skoro dva roky-on u nas spi skoro kazdy vikend,ked som aj ja doma /byvam na intraku a doma som cca kazdych 6 tyzdnov/,ale ja u nich nemozem-jeho mamina mi uz aj osobne povedala,ze by bola rada,keby sme boli aj u nich,ale nasi zastavaju nazor,ze dievca nema spat u chalana-ale opacne to uz je v poriadku???,nechapem,nevidim v tom logiku,ale nechcem hadky...