Prespavanie u frajera

hihikááčka

no ja mam skusenoť že frajeerova mama sa ma spytala či neplanujem u nich prespať pri prvom stretnuti u nich doma :-D to bol šok typu ty si ale moderna žena :-)

Geronimo9632

Presne tak ako pisu ostatny, rodicia to casom pochopia . . . . . Oni v Tvojom veku uz boli po svadbe a proste vtedy bola ina doba,dnes sa uz neda zit podla vtedajsich zvyklosti!!! Tiez som doma pocuval narazky typu " pokial to neni vazne, daj tomu pokoj ..." ale treba to brat s nadhladom, ze rodicia su rodicia ...

Patr1k

pre nich je normálne to, čo do nich vštepili ich rodičia, ich doba, kostoly a podobné veci, treba to brať s nadhľadom, ak to ty vnútri cítiš inak ako oni, tak to nerieš, my sme iná generácia

mimmi

no jeho rodicom to nevadi , uz som zapadla do ich rodiny , vsetci varime spolu ,rozpravame sa , oni maju velky dom takze si ani nijak nezavadziame , len moji rodicia si myslia ze to je nespravne , ze toto slusne dievcata nerobia ,ze takto to v normalnych rodinach nechodi.

Patr1k

Ja chodím s priateľkou skoro 4 roky, prvýkrát u nás spala asi po pol roku a bolo z toho hotové terno, rodičia kecali veci typu, že nevoď si domov hocikoho ak to nie je vážne, jej mama tobož, to bolo kristov a podobne (frajerka aj celá rodina sú z dediny, ja z mesta), časom sa to upratalo, ľudia sú rôzny, treba si to hlavne vykomunikovať, oničom inom to nie je, nájsť kompromis ;)

zuzusa

Tak ja som u mojho bývalého spávavala normálne, asi mesiac po tom čo sme si spolu začali. A moja mama to zobrala úplne v pohode.

bublifuk

je aj rozdiel v tom ci si z dediny alebo z mesta... nasi s tymto nemali nikdy problem, ale moj frajer u mna nemohol spat ani ked mal 24, byvame na dedine a jeho mamka sa bala ze co budu ludia hovorit... podla mna si vsak treba ist svojou cestou, rodicia to preziju.

malickasom

si dospela a ked spis u priatela neznamena ze si stetka. chapem ze chcete byt sami spolu. rodicia si casom zvyknu. ja osobne by som ale u priatela nespala ked su jeho rodicia doma, a to sme starsi ako vy a sme spolu 5 rokov. ak je sam tak u nho sem tam spim. vlastne my uz spolu zijeme, ale ked prideme domov k rodicom tak kazdy ide spat k tym svojim.