ORL Modra - MUDr. Mária Balejíková

Barbora Tvrda

Keď máte malé deti ani k nej nechoďte absolútne žiadny ludsky prístup agresívne vyšetrovala moju tri a pol ročnu dcérku mala jej tam revala a mala hystericky záchvat a ona pokračovala vo vyšetreni kým sa nepovracala samozrejme lebo ona nemá čas počkať kým sa dieťa neukludni a ešte ma vyhresila že som jej dala jesť(odkiaľ som to mala vedieť že to nesmie a vedela že jedla tak mohla mi povedať že mám prísť na druhý deň) a ešte mi napíše do posudku že dieťa nespolupracuje a ja som agresívna a aká mám byť keď mi týra dieťa a ako má dieťa malé spolupracovať pri výplachu ucha keď je to pre dospelých bolestivé a nepríjemné nie to ešte pre dieťa takže vôbec neodporúčam

lubo2580

Dnes ma p.Balejikova vysetrila z cakarne to som este nevidel taku drzost.
Povedala mi ze som neni akutny pripad a ze ked beriem antibiotika ma nevysetri to som pocul dnes prvykrat.
Takze odporucanie? Radsej zvolte ineho lekara
Dakujem.

ja3

je to najchladnejšia lekarka s akou som sa stretla a nehovoriac o tom že 20 kg dietatu predpíšd lieky pre dospeleho.Nevie a taka by lekarkou ani nemala byt !!!!!!!!!!!!!!!!
davaj te pozor čo vam predpíše

renca.

Ma to nejako tak ako si napisal. Pridi tam radšej okolo 9:00, alebo medzi 9:00 a 12:00, zober si poradovy listok a čakaj. Ja som tam raz prišla asi o 10:00 a nebolo tam veľa ludí asi 5 a všetci mali poradove listky.