Ako to spravit prijemnejsie?

wheewik

Dakujem za rady. Uz sa citim lepsie a som aj mudrejsia. Je super, ze tu funguje taketo forum a vam vsetkym dakujem, ze ste boli ochotni so mnou riesit tieto problemy. Som zvedava ako to teda dopadne :0)

kvixy

no takto, my sme to na začiatku robili s kondómom. Viem, že to pre muža nie je ono, veď si jeden vyskúšaj dať na prst, že je to fakt cítiš, že to máš a nemáš ten cit. Ale po troch rokoch sa s kondómom nevedel urobiť. koľkokrt sme prestali, dal si ho dole, že už nevládze. tak som si dala predpísať hak a je všetko ok.

leraasa

ano,je to mozne,aj moj to tvrdi,ze ked je moc plny,je to take "neprijemne",ci bolestive...netrap sa zbytocne,ak je normalny chalan,tak ta nenecha koli tomu,ste mladi a neskuseni,zladite sa casom,uvidis

Duck_B

Weewik ak si najde inu, tak ti za tvoju pozornost nestoji a ide mu len o vyskakanie sa...

Ak mu na tebe zalezi , prekusne sa cez tento problem :)

"...A este jednu otazku mam. Je mozne, ze chalan, ked je casto vzrusovany a nevyprazni sa, ze ho to potom boli? ..."

Hmm Ja som sa s tymto nestretol u mna a celkovo myslim ze to neni mozne... Je mozne ze bolest pride ak tvra sex priliz dlho a zoderie sa pokozka na penise... potom je moznost bolesti ale to nieje zapricinene castym vzrusovanim, ale odretim ...

Weewik

Dakujem pekne za rady. Snad sa to teda casom sprravi. Len aby si dovtedy nenasiel daku, u ktorej to bude citit :(

A este jednu otazku mam. Je mozne, ze chalan, ked je casto vzrusovany a nevyprazni sa, ze ho to potom boli?

whee_ee

wewik, no my sme mali tie capiky, tak bolo to ok,, davalo sa to 10 min pred sexom ale dalo sa, pohodka... len ma potom uz nemohol lizat, bolo mi to take divne, este aj ked to malo aj taku zvlastnu vonu, ale inak pohoda:D nemam sa na co stazovat, ale uz to bolo hrozne davno, takze tak :)