lieky na vysoky krvny tlak

yvetka45

na znizenie mne pomaha prirodny prasok yacon od vitalvibe, uzivam ho dlhodobo ale mam vysadene lieky a pekne mi ho drzi

kloktadlo

Tak snazim sa stravovat zdravo, kedze viem ze mam nadvahu, chcem zhodit par kg, zatial sa mi podarilo 12 a este pokracujem, ale tak obcasne prehresky su, to je jasne.
Som studentka,takze take nieco ako nocna u mna nie, aj ked ponocovanie je v mojom veku asi normalne, mlady ludia sa chcu bavit, ale spanku mam dost

damian

koktadlo, dobre by bolo vediet, aku maz zivotospravu, vahu, vysku, a mnohe ine veci. Len tak sa da dobre a spolahlivo poradit - z celkoveho klinickeho obrazu. Napriklad, mal som cloveka, ktory mal vysoky krvny tlak a ziadal poradit nejaky doplnok. Nakoniec som zistil, ze robi casto nocne sluzby a aj cez den malicko spi. Nakoniec nebolo treba nic, len adekvatny oddych a tlak sa pekne vyrovnal. To je nazorny priklad toho, ako je cely obraz o pacientovi dolezity.

PharmRamon

RNG ešte doplním ak dovolíš.
Veru tak cratageus oxycanta (Hloh obyčajný) , ktorý sa nazýva aj srdcový chlieb.
Krvný tlak však znižuje len mierne, skôr sa používa pri rehabilitácii po infartke myokardu, pri prevencii anginy pectoris, pri srdcových ochoreniach, predovšetkým pri stareckom srdci a pri podpore cirkulácii krvi.
Na zníženie krvvného tlaku je dobrý aj cesnak siaty ten znižuje aj cholesterol v krvi a ešte ELEUTEROKOK OSTNITÝ :D kde sa však dajú zohnať to neviem, zrejme v nejakej hemeopatickej apoteke.

RNG

Hloh je bezne rastuci krik na Slovensku, jeho ovocie su cervene bobulky.
Dufam, ze to niekto v bylinkach predava, inac si to moze hocikto sam zbierat a susit.