pigmentove skvrny

eo

Nelia
Skvrny sa daju odstranit roznymi sposobmi:ja pouzivam instrumenty s mini diamantmi ktore robia dost velke rozdiely po niekolkych pouzitiach.
Pozivam aj s kombinaciou kremov Aminogenesis/Photolagen.Luzern serum Lighten.Mozes vyskusat destilovanu vodu s octom natierat niekolko krat do tyzdna.

nelia

delphia, takze predsa len z hak? to by som ju mala vysadit, alebo by pomohla zmena za inu? ja som rovnaku (triquilar) brala asi 2-3 roky aj pred tym, potom som dala rok prestavku, zacala brat znova, a az po roku sa objavili skvrny... a nemoze to byt aj z niecoho ineho? lebo kvoli tomu zas hak vysadit nechcem.

delphia

tak potom poznas povod hyperpigmentacie :(
v zime skvrny vyblednu. silneju na jar a v lete, ked je silne slnecne ziarenie.

nelia

beriem HAK, ak je to z nej, tak sa to objavilo az po roku uzivania, lebo ten prvy rok som si nic nevsimla. mne sa skvrna objavila minule leto, cez zimu zosvetlila, ze ju takmer nebolo vidno, no toto leto je spat, aj nove nad perou. snazim sa pouzivat krem s vyssim OF, problem je v tom, ze su vacsinou 'mastnejsej' konzistencie a ja celkovo kremy na tvari dost neznasam. ale asi si inak nepomozem.

delphia

pouzivaj vysoky ochranny fa na plet aj v pripade, ze nie si pri vode. neuzivas nahodou nejake lieky, ktore zvysuju fotosenzitivitu pleti?

nelia

eo: mam skvrnu asi 3 x 2 cm na cele a potom dve tenke asi 2 cm dlhe ciarky nad hornou perou. casto sa pohybujem na slnku a tvar mam opalenu, skvrny su ale vyraznejsej farby.. pokial je to mozne, pouzivam aj OF 50.

pigmentova

Ahoj, mne sa zacali robit pigmentove skvrny tiez, uz to mam druhe leto, na zimu to vybledne a v lete su spat. Vraj je to kvoli HAK, tak som vysadila, nezmizli ale uz sa aspon nerozsiruju. Viete ako by som sa ich mohla zbavit? Vraj nejakym laserom ale je to drahe a bolestive...:-(

eo

Nelia
Ake mas velke skvny,akej
su faby?Pouzivas ochranny faktor kazdy den? Mozem poradit napis na email;allnewyouspa1@optimum.net

sisa72

No zbaviť sa toho nedá, ma ich moja kamoška dá sa to len zatret kvalitným make-upom, môžu sa robit zo stresov, ale može to byť aj choroba neviem ale ako sa volá.. bolo by dobré navštivit lekara aby ti spravili nejaké vyšetrenia. Kamoška to má už hoci kde...