Priatelka to nepotrebuje

Príspevok v téme: Priatelka to nepotrebuje
dell

Ahojte, chcel by som sa vas spytat, hlavne zeny, ci mate taky problem ze nepotrebujete sex, resp. vam staci tak raz do mesiaca? Mam taky problem s priatelkou, u nej to tak vzdy bolo, ze sex jej staci raz za mesiac. Dokonca si to ani sama nerobi, jednoducho ho nepotrebuje. Ked k nemku pride, ma takmer vzdy orgazmus aj ju to bavi, ale vobec jej sex nevchyba. Stazovala sa mi, ze presne pte toto jej vstky vstahy stroskotali, co by som bol vazne nerad, lebo ju milujem, ale zasa ja sex potrebujem a chyba mi. Nie je to sposobene nejakymi hormonami, alebo da sa na to nieco brat? Dakujem

hjkljh

Ja nemam dost casto chut na sex dlhsie, ale od unavy, mam tazku pracu, ale priatel prisiel nato co je naj, nebrbre sa mazlenim atd...Ide rovno na vec s humorom ci chcem alebo nechcem a potom to uz ide samo :-)

xxl

AdamKrt voči Tooodymu to veeeľmi správne napísal... ináč ten fasko tóoody tu na fórku podal aj erotický inzerát, ale našťastie bol zmazaný.
hm, že to nemôže byť klasifikované ako nevera... Jááááj, ty dééébil, rovno by som ťa odbachla!!

Oliviiiaaa

no ja mam zas problem s partnerom...on nema chuť...a ani ja už moc snim pretože nikdy nema rad to čo ja...a určite to nebude vo fyzickej prítažlivosti..vyzerám dobre:) super postava všetko...takže asi tak:)ale inak sa máme velmi radi aj povahovo si sadneme:))

AdamKrt

Tooody Dnes 09:09 -

clovece, miesto toho, aby si zistil, preco nechce sex, tak si ako uchylne hovado, hladas niekoho ineho.

Tak jej zacni davat kvalitnu stravu, vitaminy, enzymy - dopriat jej napr. masaz, drazdit jej zmysly a bez toho, aby mala dojem, ze chces sex a neboj sa, bude nazhavena, ze teba bude uhanat.

Ex sa tiez sex predo mnou nepacil. A vies preco ? Lebo nebol kvalitny. Ked chces, aby zena chcela sexovat, tak v prvom rade SA JEJ TO MUSI PACIT. Sama si to musi ziadat. Ak mala sex, ze si sa na nej urobil a ona nic z toho, tak preco by mala chciet sexovat ???

Popracuj na sebe a vztahu a tu enrgiu, co tu vynakladas, venuj manzelke a uvidis, ako budete ficat...