Zapal mocovych ciest

urixin

urixin.sk Urixin beru už druhý měsíc a mohu říci, že mě velice překvapil. Dlouho jsem hledala řešení na své problémy s močovými cestami a často se vracejícími záněty, ale nic nezabíralo, vždy to nakonec skončilo antibiotiky. Od té doby, co používám Urixin je vše bez potíží. Mohu ho vřele doporučit.

alexxxxx

V prvom rade by som určite skúsila brusnicový čaj, veľa čaju. Pri zápale to chce veľa piť, aby sa močového cesty čo najskôr poriadne prečistili. A ak nemáte v zahraničí lekára, tak sa určite dá niečo zohnať bez predpisu v lekárni. Ma skvele zaberá UROVAL akut od Valosun, ale neviem, či sa predáva aj niekde inde ako na slovenských a alebo v Čechách. Každopádne by som si nechala niečo poradiť v lekárni a ak by za dva alebo tri dni nedošlo k zlepšeniu, tak už by to chcelo navštíviť lekára. Zo zápalom si nezahrávajte, neliečená zápal môže prejsť až v zápal ľadvin a to nie je žiadna sranda.

RNG

Problen s atb je za mnohe mikroby v urinarnom trakte su neucinne. Takze na ne by som sa uplne nespoliehal. Najma nie v pripade candidy, biofilmov a inych.
Na streptokoky su atb vyborne, pokial sa tieto nezacnu organizovat do biofilmov. Potom treba brat nielen atb alebo ine antimikrobialne, ale aj odmaskovace, ako NAC a serrapeptazu.
Casto tu pomoze aj D-manoza, 2 gramy kazde 3 hodiny, ktora mnohe mikroby, vcitane steptokokov odhakne zo sliznic a moc ich splachne von
V kazdom pripade treba zacat brat nejake antimikrobialne co najskor a dat si urobit kultivaciu, aby tu nakazu clovek vedel spravne adresovat.
Ja osobne by som bral serrapeptazu, Berberine, pil roztok citricidalu a bral zaroven aj oreganovy olej, co viacmenej pokryva vsetky mozne infekcie a to bez brania niecoho, co ma skodlive postranne uciny, ako drviva vacsina liekov dnes.
Ale vyber je na vas.

olga35

mirula. potrebuješ ATB, bez nich sa nezaobídeš. Píšeš, že Tvoj zápal je silný a máš krv v moči. Ja neviem ako to tam funguje a kde v zahraničí si, ale určite môžeš ísť na nejakú pohotovosť alebo tak. Neodkladaj to, zápal Ti môže prejsť do obličkovej panvičky a to si v kely, vznikajú tam zjazvenia, ktoré sú nezvratné.
Neviem, či Ti to zobrazí, ale tu nájdeš článok, kde sú vysvetlené aj ktoré ATB sa používajú, čo preventívne a podobne. www.google.sk

mirula.

prosim vas kto mi vie poradit volake lieky na silny zapal mocoveho mechura,mam aj krv v moci.som v anglicku a nemam tu lekara.volake lieky co kupim v lekarni?