Dr.Sládičeková - Radma gyn

zita123

ja som zas hladala dobreho lekara, ktory so mnou jedna ako s clovekom a nie s niekym kto ho otravuje a ktory mi na otazky odpovie a vysvetli ak niecomu nerozumiem. pokial viem u vacsiny lekarov(aspon dufam) sa doplacaju vykony ktore poistovne nepreplacaju. a okrem toho, tu v Bratislave si mozes skutocne vyberat, podla kvality, sympatii, vybavenia ambulacie, poplatkov atd.

helika

hladám hlavne lekára kde nezbankrotujem na každom úkone nakoľko chodím na gyndu dosť často. ale nemienim platiť za veci ktoré inde môžem mať zadara cez poisťovńu. teraz mám doktorku kde platím objednanie na presný čas a pár nadštandartných vyšetrení, ale dosť musím cestovať tak chcem doktorku bližšie.

zita123

ja k nej chodim tiez a nemenila by som. neviem ako vy ale ja vzdy viem co si zaplatim. a preventivka je zadarmo raz za rok u kazdeho doktora. ak si zoberiem uroven ktoru tam dostanem od doktorky cez sestricku, vratane anbulancie a vybavenia, nemenila by som. ale kazdej z nas moze vyhovovat niekto iný.

loli

tak najlepsie asi bude, ak by si si tam zavolala a rovno sa popýtala.
Ja som bola aj na odberkrvi a aj steri mi brala, no za to som neplatila.
niekedy ani nechapem, za co vlastne platim, raz som tam bola este ked mala aj hodiny pre neobjednane zeny a nauctovala mi objednavku a pritom som tam ani nebola ked boli pre objednane hodiny. tak som sa ozvala, ako pristup doktorky je strasne dobrý a aj sluzby, ja by som k inej uz nesla, aj ked sa plati a ked mas problemy, tak si prichystaj peniazky, pretoze pokazde platis.

anja

a musis byt u nej v evidencii?-teda len jej pacientka a mat u nej kartu kedze sa za to plati, alebo ked mas problem a chces sa dat ci uz nejak vysetrit alebo prezriet , ci na sono ci si mozes len tak zavolat a objednat sa, kedze sa to tak ci tak vsetko plati?
a plati sa i za preventivku-vratane odberov krvy a streru z krcka? ved to musi vyjst draho

loli

aj ja tam chodim a treba sa tam objednat, teraz uz len berie na objednavky a plati sa , neviem co vsetko ide na poistovnu, lbo ja mam pocit, ze sa plati vsetko, ja som bola teraz na ultrazvuku a platila som 20eur

lisa09

Ahoj, ja chodim k. Mudr. Sladicekovej a musim povedat, ze je velmi dobra a som s nou nadmieru spokojná, ci uz pristup alebp sluzby.