Hrube prsty od roboty

Príspevok v téme: Hrube prsty od roboty
esso

trocha absurdna otazka ale mam pocit že ludia ktory tažko pracuju fizicky trebarz v bani,na stavbách,skratka furt niečo robia rukami namahaju ich, maju hrubšie prsty ako ty čo sedia za počitačmi alebo robia nejaku administrativu v kancelarii a sedia na riti.
Je teda pravda že ked budem riadne dreť,vyťažovať telo,Ruky zmenia vzhlad?

ebaaaan

Tiež som sa zamýšľal nad touto myšlienkou, keďže môj dedko má prsty na rukách krátke ale veľmi hrubé, jeho otec tiež mal, z časti je to genetické...ja mám zatiaľ normálne prsty skôr dlhšie a štíhle ako hrubé, možno keď budeme viac DRIEŤ tak sa to zmení.

radca

Je to dokaz toho, ze clovek sa dokaze prisposobit praci, ktoru robi a dalo by sa povedat, ze je to vyhoda aj ked to tak nemusi vyzerat.

AdamKrt

Aj o hrube ruky sa mozes starat. Napr. davat si na ne nejaku hojivu indulonu s nechtikom, ci aloe vera. Hruba koza sa da dalej osupat, aby bola maksia atd...

siu4

jasne,že je rozdiel aky druh prace vykonavas.Pokial mas fyzicky narocnu pracu,tak ti prirodzene zhrubnu prsty a budes mat silnejsie ruky.V kancelarii ti nemaju z coho...Ale podla mna to vobec nieje hrozne.