bolestič členku (dolámaný pred pár rokmi)

Príspevok v téme: bolestič členku (dolámaný pred pár rokmi)
MStehlik

Dobrý deň,
minule som sem písal, bohužiaľ ozvali sa mi len dealeri s AloeVera a ja potrebujem pomôcť nie niekomu napchať vrecká ;) prepáčte ...
Teraz ale k veci, môjmu otcovi sa bolesti stále zhoršujú a neviem čo mám robiť, normálne cez deň ako tak, keď sa rozcvičí tak prejde aj menšiu túru, ale večer alebo ráno, proste keď jeho noha oddychuje tak na ňu ledva stupi a chodí s paličkou, pred pár rokmi (10 rokov do zadu) mal dosť komplikovanú zlomeninu v oblasti členku, nič mu nepomáha a neviem si už dať rady, prosím vedeli by ste mi pomôcť nejakú masť alebo niečo podobné, alebo cviky? ... PROSÍM CHCEM MU POMOCŤ TAKŽE DEALERI S ALOE VERA A INÝMI ZÁZRAČNÝMI VÝROBKAMI S DAŽDOVÝCH LESOV MI PROSÍM NEPÍŠTE, VŠETKÝM OSTATNÝM VEĽMI ĎAKUJEM ZA POMOC

Ivka 1

Viem a mozem Ti poslat aj info o prirodnych produktoch,ktore by boli pre ocka dobre ak budes samozrejme chciet alebo mi napis na mail.

MStehlík

Má 47 rokov tuším, to s tým MSM som už počul od niekadiaľ, Ivka prosím nevieš o nejakej firme ktorá predáva takéto produkty?
Tá akupunktúra čo ste spomínali, robia takéto niečo aj v okolí ZV má s tým niekto nejaké skúsenosti?

btw. ďakujem za vaše rady

Ivka 1

Kolko ma ocko rokov ? Pravdepodobne moze ist o demineralizáciu kosti a vysychanie
synoviálnej tekutiny,ktora premastuje zhyby.
V klude dochadza k zatuhnutiu a opatovne rozhybanie byva bolestive.
Odporucala by som vyvazenu zmes mineralov a kyselinu hyaluronovu na premastenie.Na vonkajsie pouzitie krem s pridavkom MSM.

kosa

najprv to chce urobit dokladny RTG snimok ci sa tam vsetko ulokovalo ako bolo treba.

ako pise janik, akupunktura by sa dala skusit. ale z mojej skusenosti pomaha tak v 40%, hlavne ked sa jedna o neinvazne problemy.

az po RTG a jasnom vyjasneni dalej treba postupovat.

MStehlik

On je dosť imúnny voči liekom od malička, jeho noha bolí sústavne, keby jedol lieky oproti bolesti tak sa obávam toho, že po čase by bol voči nim odolnejší a už by mu fakt nič nepomohlo, skôr by som chcel niečo čo by ho ako tak vyliečilo alebo mu aspoň zmiernilo bolesti.