PREčO TO BOLí ??? :( prosím pomoc

Príspevok v téme: PREčO TO BOLí ??? :( prosím pomoc
som_smutna:(

ahojte, mám jeden velký problém. Ked sa s priatelom milujeme, všetko je vpohode, nič ma nebolí. Avšak ked ideme odzadu, tak to strašne bolí, nieje ani moc hlboko, proste ma to bolí, neviete niekto prečo?? .. bolí ma to iba ked ideme odzadu .. táto poloha sa môjmu priatelovi najviac páči, preto by som ho nechcela sklamať .. dakujem za odpovede :)

som_smutna:(

nemôže sa takým spôsobom krčok maternice nejak poškodiť, alebo natrhnúť alebo niečo ? určite to nieje bezpečné ked partner nan stále priráža ..

alzbee

Ja mam polohy od zadu uplne najradsej:))) ale tiez ma to obcas tak zaboli, ze az priatelovi uskocim :D...ale hlavne vtedy, ked sa pozabudne a priraza moc hlboko...a je to podla mna tym narazanim na krcok maternice..

som_smutna:(

áno, mna to tiež bolí ale niekedy aj nie, preto som zmätená .. môj priatel má ohnutý penis do lava ..

vlocka22

Ja mam podobny problem pri polohe odzadu s mojim sucasnym priatelom. S byvalym som tento problem nemala, dokonca poloha na lyzicky bola mojou oblubenou. Teraz vsak vobec. "Problem" vidim v tom, ze moj terajsi priatel ma penis mierne ohnuty nadol, cize ked ideme odzadu, tlaci mi na prednu stenu a boli to. Byvaly mal penis uplne rovny a bolo to ok. Ale nevidim v tom ziadnu tragediu. Ked to robime "na psika", tak zo zaciatku ide pomalsie, aby sa to "rozchodilo", a potom, ked sa aj vnuri prisposobim tej polohe, ide to uz v pohode. Treba skusat, vzdy je cesta.:)

spstsss

Preco by to bolo hlupe? :)
Ved preto tam je, mozno vie pomoct a povedat ti dovod, v com to je. Alebo skor odhady, lebo to je velmi individualne, ak tam nic nemas, asi tazko by ti povedal ze "preto a preto". Pozeraj sa na neho/nu, ako na lekara a nehanbi sa. Ja nerozpravam o svojich veciach po kamoskach hore-dole, ale svojho lekara beriem ako lekara a vysypem na neho cokolvek :-P.
A skus si este pozriet na nete kamasutru, tam je viacero poloh odzadu, mozno ti iba troska staci zmenit tu polohu a ta ti sadne. Skusaj :)

som_smutna:(

mne sa tá poloha tiež velmi páči .. no a spýtať sa gynekologa .. neviem ako sa ho mám na takú vec o pýtať .. že, ked to s priatelom robíme odzadu, tak ma to bolí ? :D .. dosť hlúpe, nie ? :)

spstsss

No a co ked sa mu najviac paci? Baby su stale tak ustretove (vlastne skusenosti). tak to budete robit v inej polohe. Niektorym babam sadne 1-2-3 polohy! A to vazne! A je to zrejme to co DancaBB hovori. Avsak nabuduce sa mozes spytat gynekologa, ale iste si nad tym nelam hlavu.