Aky paplon?

Príspevok v téme: Aky paplon?
avinida

Idem si doma vymenit paplony. Povodne som mala stare paperove, ale rozhodla som sa ich vymenit. Volba padla na umelu antialergicku vypln. Ponuka je ale siroka. V beznych paplonikovych obchodoch maju klasicke celorocne paplony slovenskej vyroby - myslim firmy Scan z Mikulasa, ktore stoja do 4o eur. Su vsak aj lacnejsie varianty, ktore dostat v hypermarketoch a tie sa pohybuju do 3o a ovela mnenej eur. Neviem vsak ake su tie zahranicne kvalitne, tak mi poradte prosim ak mate niekto nejake skusenosti s tymi nasimi resp. tymi lacnejsimi. Dakujem.

alex1111

S manželom sme chceli zainvestovať do paplónov a vankúšov a voľba padla na Tropico. Ceny sú prijateľné a kvalita nadštandartná. Naozaj ľahučké, ale teplé paplóny a príjemné vankúše. Odporúčam matracetropico.sk

lisa0941

ja som kupovala tu je www.bonatex.sk kvalitne paplony a vankuse site na slovensku ziadna cina a aj obliecky maju kvalitne ktore sa nesperu

Samuel3

Takto od tých marimpex sme aj my kupovali paplóny a textil do hotela a je na tom niečo že sú dobrí, lebo držia stále farbu po praniach, nevedel som že aj nemocniciam dodávajú, ale dobré vedieť aspoň by to malo byť bezpečné keď sú hostia alergici.

susana2

Ja som si kúpila paplón tento

www.marimpex.sk

celkom ma zaujalo že dodávajú zdravotné paplóny aj do nemocníc a hotelov a narozdiel od iných otáznych dodávateľov to sú kvalitné paplóny.

tasty

ešte ťa to baví sám so sebou si písať o deravom paplóne?

pseudo prezývky si zakladať a sám so sebou si písať? však to ide až oči vybiť ako to okato robíš