chat

Príspevok v téme: chat
spanielka2

Myslim ze by bolo fajn keby bol zriadeny chat..kde by kazdy zadal len prezyvku a mohol by napisat ci uz o svojom zdravotnom probleme a ti ktori su pritomni by mu mohli poradit na zaklade svojich skusenosti napriklad.

..aby sa predislo zneuzivaniu na rozne hlupe debaty, osocovanie, popripade nejake reklamne texty, musel by tam byt moderator ktory dokaze taketo prispevky vymazat..takyto moderator moze byt napriklad hocikto z registrovanych uzivatelov, kto na tomto portali travi mnoho casu alebo by casto bol na chate, tak zdravie.sk by mu ponuklo takuto moznost..

..myslim ze by to bolo aj o nieco rychljesie ako poradna..samozrejme ze je super keby tu bol aj online chat s lekarom..ale myslim ze to je uz nakladnejsia zalezitost a je naozaj nieco taketo mozne zrealizovat len niekolkokrat do tyzdna v kratsich hodinovych intervaloch..kym by tu lekari neboli cez chat by sme sa mohli podelit o skusenosti zatial medzi sebou.

Miro

Chat s doktormi momentalne bohuzial mozny nie je. Technicky problem nie je, problem je skor najst obornika ktory by toto zvladal robit. Z rovnakeho dovodu odbornici neprispievaju do fora. Do poradne im chodi celkom velke mnozstvo otazok.

spanielka2

to stym lekarom som spomenula v suvisloti stym ze by ten chat s lekarom mohol byt ako sucast normalneho chatu pre ostatnych..ja po nikom neopakujem ani nechcem zadavat duplicitne ten isty napad...
..ten chat som myslela nielen na zdravotne temy..to znamena ze nemusim znova zadavat novu temu do poradne ale staci ked sa na nejaku drobnost spytam..ci ten chat bude navstevovany nedokaze odhadnut podla mna nikto..su portaly kde sa chat neuchyti ako doplnok a su portaly kde sa chat uchyti..je to mozno trosku aj o spracovani, prezentacii..a o navstevnikoch..

fere

nechápem čo si chcela povedať? veď to s doktormi chatovať už ako návrh padol, tak neopakuj. a ak zadáš tému, tak ti niekto vie poradiť, tak ti do minúty poradia. veď toto fórum je skoro ako chat. ahoj

hujer

Online chat s lekarom = suhlasim, je to dobry napad a bol by dost prospesny pre tuto stranku...
Chat vseobecne = to nie...niektore stranky,ktore maju vacsiu navstevnost nez tato a maju tam zriadeny chat, nik im don nechodi...Aj ked myslim, ze za pokus to stoji,ale pochybujem, ze sa to uchyti..
Chat ako doplnok stranky je len malokedy uspesny...