peeling

omg

Práveže a sa holím asi už 3 roky.Takto začervenanú ju mávam možno posledný rok. Keď som sa na to pýtal kožnej mi jednoducho povedala že je to taký typ pleti čo sa mi zdá hlúposť

delphia

tak to je ina kava ze si chlapec a holis sa. peeling ziadny a vodu po holeni na ukludnenie dajme tomu s aloe vera. neviem ani, ci nieco take existuje, ale hladaj :))
pravdepodobne si este v zaciatkoch holenia. plet si casom zvykne a uvidis, ked budes starsi, nebude reagovat, aj ked sa budes holit denne.

omg

zabudol som dodať, že som chalan a po holení ju mávam podráždenú a niekedy aj začervenanú.S toho som usúdil že je citlivá...a koľko asi stoja tie peelingi?

delphia

mastna plet nebyva citliva. inac velmi ucinny a lacny peeling je spodkom tureckej kavy. samozrejme nie castejsie ako raz do mesiaca.

luciannaa

ja mam tiez mastu plet s akne ale nemam ju citlivu,pouzivam peeling od balei na problemtaicku plet a kamoska odporuca aj peeling Fyto s cajovnikom

ale ked ju mas citlivu tak neviem,skus sa popytat v lekarni na AA kozmetiku-ona je urcena na citlivu plet a viem ze existuje aj rad na akne:)