Navrh na zlepsenie

Príspevok v téme: Navrh na zlepsenie
sway

Co zlepsit?
1.design a moznosti fora
a)moznost vytvorit uzivatelom vlastny profil s konkretnymi udajmi a fotografiou
b)lepsia kategorizacia uzivatelov(podla mnozstva prispevkov,podla odbornosti)
c)pridat smajlikov
d)moznost posielania "private messages"
e)moznost reagovat na konkretny prispevok uz v zalozenej teme
f)lepsie clenenie zdravotnych problemov (pridat sekciu venovanu alternativnej medicine,psychyckym problemom,osobnym a rodinnym problemom,zavyslostiam atd)
g)vytvorit viac komunit(chudnuce dievcata,mamicky,ludia s psychickymi problemami)
2.odbornost
a)viac denne aktualizovanych clankov venovanym zdraviu (vyssia odbornost - nie uroven "damskych casopisov")
b)pre chudnuce dievcata spisat zasady zdravej vyzivy aby chudli "podla zdravie.sk")
c)moznost aspon na 2hodiny raz tyzdenne mat lekara "online"
d)pritiahnut na forum viac odbornikov ( zalozit sekciu venovanu pre nich,s aktualnymi informaciami o zdravotnickych kongresoch,ktore budu prebiehat na slovensku a v blizkom okoli,moznost lekarom pridavat aktualne informacie z vyskumu atd)
3.pridat dalsie funkcie portalu
a)e-shop (vitaminy,doplnky vyzivy a ine zdravotnicke potreby za priaznive ceny)
b)chat

sway

Maria,neznechutila si ma:-)Som rada,ze si sa zapojila do diskusie.Naj zmeny su tie,co budu vyhovovat,najvacsiemu poctu uzivatelov.(ale kazdemu sa vyhoviet predsa tiez neda).
A ja nemam chut na prevratne zmeny - dala som si akurat namahu spisat,to co tu mne osobne chyba - je to len navrh a dokonca ako sa vyjadril admin,nie uplne vsetko sa da zrealizovat-cize ja by som s tym pracu nemala,kedze nespravujem toto forum:-)
papa a pekny den
PS:rozne navrhy sa najlepsie vyhodnocuju v anketach,cize by mozno nebolo naskodu,dat o par veciach zahlasovat

[zruseny12]

SWAY
tiez som nechcela kritizovat,len napisat svoj NAZOR,ako ho pises ty...TEBE BY SA TOTO PACILO...
MNE BY SA NEPACILO.../a snazila som sa ti to len vysvetlit,nic viac.../
inak ja som niekedy robiavala zmeny,nie len doma ale vsede kde som prisla,snazila som sa vylepsovat vsetko...ak sa to dalo,tak chapem aj teba,ze mas taku chut do takychto veci,ale urcite som ta nechcela od toho odradit,alebo nejak znechutit...to urcite nie...
pekny den

[zruseny12]

KMINOK
kde som napisala,presne ,ze zmeny robia len deti?ja som len chcela vysvetlit,ze clovek sa casom meni,a ze nie kazdy ma rad zmeny,to co platilo niekedy,neplati po rokoch...ale nekonkretizovala som,ze kto ma rad zmeny je decko...
dufam,ze som to jasne vysvetlila,ked nie aj tak je to jedno...neoplati sa tu diskutovat o niecom,co nevyriesime...

[zruseny12]

SWAY
tak prepac,dnes o 7:30hod.som to pochopila trochu inak...beriem to spat/o lenivich amdin.atd./
a tiez sa tu nejdem hadat,len pisem a diskutujem s tebou a snazim sa ti to vysvetlit,ze kazdemu vyhovuje nieco ine...
to je vsetko,ale ked ty mas taky pocit,tak je mi luto...

Miro

Napady vyhodnocovat nechcem (to budu robit ini ludia po skonceni sutaze), k niektorym bodom by som sa vsak rad vyjadril, nie aby som kritizoval, ale aby som vysvetlil. Navrhy si samozrejme cenime.

1b) kategorizaciu podla odbornosti mame. bohuzial odbornici zvacsa nemaju zaujem prispievat do fora, pretoze by sa na nich okamzite vrhlo neskutocne mnozstvo ludi. Preto odbornikov s ktorymi spolupracujeme "drzime" hlavne v poradni, kam im napriek tomu chodi relativne velke mnozstvo otazok.

2a) bulvarnym temam typu "zensky casopis" sa zatial snzime vyhybat. Novinky prevazne preberame zo SITA, kedze zatial nemame obrovsku redakciu ktora by ich mohla vyrabat. Myslim ze su pisane na slusnej urovni. Co sa tyka samotneho obsahu (obzvlast v sekcii choroby), tiez si velmi vyberame, co pridame, takze tam by mal clovek najst iba kvalitne informacie. V sekcii clanky sa daju najst aj "popularnejsie" temy. Vzdy su ale riadne zakatagorizovane, takze sa im da velmi lahko vyhnut ak ich clovek nechce citat.

3a) na prevadzkovanie eshopu bohuzial nie sme dost velki, je to navyse uplne iny business ako prevadzkovanie portalu, takze e-shop by bol skor napad pre kompletne novy projekt.

3b) podobne ako 3a), o chate sme uz debatovali davno, zatial vsak nechceme robit druhy pokec.

Napada nam vela veci ktore sa daju vylepsit, vela napadov ktore sa tu (nie len v tejto teme) objavili sme zvazovali uz predtym, neda sa vsak vsetko spravit naraz. Tato sutaz je aj o tom aby sme videli o ake zmeny je najvacsi zaujem, a do coho sa mame pustit s vacsou prioritou.

sway

Ja na tomto fore vidim jednoducho veci,v ktorych treba riadne pridat,aby sa zvysila uroven a snazila som sa ich spisat.Je jasne,ze nie vsetko sa ostatnym paci,ale admini sa ocividne chcu niekam posunut,ked vyhlasili tuto sutaz.Je zaroven dobre diskutovat o tom,co vam nesedi,da sa potom lepsie rozhodnut,ktore zmeny ANO a ktore zase NIE.Tie profili sa asi vam nezdaju ako najlepsie riesenie a ja to beriem,akurat by to mozno vyvolalo trosku respektu medzi ludmi,keby videli s kym maju tu cest a kto by mal aktivny profil s realnymi udajmy,by si tiez rozmyslel 2x ,ci napise nejaku blbost alebo nie.Myslim,ze uroven by to trosku zvysilo,aj ked anonymnim vyryvacov by to samozrejme uplne nezastavilo.

sway

Podla toho,kto kolko prispevkov a akych hodnotnych napisal sa aktivny clen vyvija,zo zaciatocnika az na odbornika,ale to je trosku ine.Asi v problematike zdravia je clovek bud lekar alebo farmaceut alebo pacient alebo sa zaobera napriklad alternativnou medicinou alebo je jednoducho citatel,ktory sa snazi si rozririt obzory a napise,ked ma pocit,ze ma k teme co povedat a dalej sa nevyvija.Ja by som uvitala,keby napriklad toto mali uzivatelia uvedene pod svojim nickom(zaroven moznost zobrazenia vsetkych jeho prispevkov aby sa dalo lahsie zorientovat,ci je "radca" doveryhodny alebo nie).O roztriedenie uzivatelov tu snaha bola,akurat su skoro vsetci "zeleni".Ale vsak 100 ludi 100 chuti.A co sa paci mne nemusi sa vam:-)PS:to forum o nozoch je fajn.

kminok

ja mám veľmi rád zmeny, v živote ich robím často a neznamená to, že musím bYť ešte detsko ako napísala mária. zmeny by som uvítal aj ne tomto fóre, napr. tie farby nič moc a ako hovoríš sway, v témach je tu dosť chaos a je to tu miestami neprieh)lôadné, tak to by sa mohlo zmeniť ale len témy, nemyslím si, že užívateľom tu treba profil s konkretnymi udajmi a fotografiou či písať tu to, kto koľko príspevkov dal. ľudia tu chcú pomoc, rady a nei študovaŤ to aký je ten či tá, ako vizerá a koľko príspevkov sem dal. navyše v tých profiloch by ľudia aj tak klamali, aspoň mnohý, tak o čom by to potom bolo? teraz je tu veĽa ľudí, čo si vymýšľaj=u, že ich trápi to či ono a ešte kde by si vymýšľali aj v profiloch a dávali sem cudzie fotky, čo sa bežne robí, tak by to fórum dopadlo teda.

kminok

to fórumm o nožoch je o ničom, veď tam je napísané kto tam je koľko príspevkov do fóra už prispel, fakt o ničom. to už nie je o fóre, ale o prebiehaní sa v tom, kto dá viac príspevkov. nešlo by tu už o zdravie,a el o súŤaž a predbiehanie sa.

sway

Maria,ale ty asi necitas,co pisem.Za 1.nikde som nenapisala,ze admini su lenivi.A za 2. mne je jedno,ci mi niekto praje vyhrat alebo nepraje - ten navrh bol napisany este,ked som nebola registrovana,cize nesplna podmienky sutaze.
A jediny sposob ako sa tu vyznat,je napisat do googlu nazov toho,co ma trapi a ten hodi odkaz uz na nejaku temu,kde sa to rozoberalo.Inak je forum dost neprehladne!
A tema tejto sutaze je o tom,co by sme zmenili.Ja zato nemozem,ze ludia v pokrocilom veku niesu prisposobivi.Vyjadrili tiez svoj nazor,cize sa pravdepodobne nic zasadne menit nebude:-)Takze ber to s lahkostou,ja sa tu nejdem hadat,ze to takto musi byt,podla mna..