Mušky v oku

Príspevok v téme: Mušky v oku
sade8

Mám také mušky v oku, hľadala som na internete niečo o tom, v podstate sa s tým nedá nič robiť. Ale mne sa nechce sedieť a nič nerobiť, stále ich mám pred očami a dosť mi to vadí. Neviete o nejakom účinnom spôsobe ako ssa ich zbaviť? Na internete toho moc nie, a tí čo boli s tým u doktora tak im v podstate nič neodporučili.
Budem vďačná za všetky rady.

Ditaku

Chodím na masáže chrbtice,ktoré sa prevádzajú na zdravotnej podložke Enabio-poľský výrobok.Je to celoeurópsky program bezplatnej rehabilitácie nominovaný na titul roku 2012.Už po prvej masáži na krčnú chrbticu som cítila tlak v očiach,takže druhý deň sme masírovali nohy a kríže.Ale som alergička a pôvod mohol byť...?Takže dnes tretia masáž zasa aj na krčnú chrbticu a asi po troch hodinách som videla nie mušky,ale čierne vtáky...asi 5 min a prešlo.Zatiaľ nič.Mám prestať s masážou,môže to súvisieť,alebo je to náhoda a môžem pokračovať? Masáže sa opakujú denne,celkom 6 dní. Ďakujem za vyjadrenie.Zatiaľ som nikdy mušky,či pod. nevidela.

strano

Ako casto sa vlastne ma kvapkat ten roztok MSM do oka? MSM som dal do kolidneho striebra kedze nemam este zohnanu citu lekarsku destilovanu vodu.

sade8

Rng, prosim vas viete z ktorej stranky na internete da objednat MSM, ked si chcem vyrobit kvapky do oka na zakal sklovca?

sade8

kde môžem kupit ten msm - myslim nejaku stranku kde by som kupila MSM prasok, chcem si to dat do kvapiek a pouzivat do oka

RNG

sade, jod je potrebny pri vyrobe enzymov a je zaroven sterilizator, podobne ako citricidal alebo koloidna strieborna voda.

Roztok MSM si budes musiet vyrobit sama, lebo na trhu nie je.
Potrebujes nan to kapsulky cisteho MSM alebo MSM prasok, destilovanu vodu. Koncentracia, co sa pouziva do oka je 5 az 15 %, tj povedzme 10%
Ak to nechces vyrabat , mozes pridat len do obycajnych ocnych kvapiek alebo saline roztoku na oci(kontaktne sosovky) trochu MSM.

Kvapky s obsahom acetylkarnosinu(N-acetyl L-carnosine)zialbohu dostanes len zo zahranicia cez internet a su poriadne drahe.
Inac pouzivanie enzymov na prazdny zaludok a jodu na cistenie tela(detoxifikaciu) som spominal, aj druhi v mnohych temach. Transdermalna aplikacia jodovej tinktury(na spodok brucha alebo pod pazuchu) je velmi lacna a velmi ucinna metoda.Ovela drahsie je jedenie roznych morskych rastlin, tak ako to robia Japonci.