INDONAL-skusenosti

Príspevok v téme: INDONAL-skusenosti
ladyyyy

ahojte baby..mate niektora z vas skusenost s uzivanim indonalu?lekar mi nasiel myom o velkosti do 11mm,po dvojtyzdnovom brani indonalu sa mi zmensil na 10mm..ked som vsak bola na kontrolu po mesacnom uzivani,myom narastol na 13mm(bolo to vsak po menzese)..preto sa chcem spytat ci je to len prechodne stadium,kedy sa myomy,cysty a podobne problemy nejakym sposobom zvacsia a pravidelnym uzivanim zmiznu,alebo mam proste smolu a indonal mi nezabera????

gabika33

Ja mam s indonalom len tie najlepsie skusenosti. Pomohol mi ako aj na hormonalnu nerovnovahu a nepravidelnu menstruaciu ale aj na cysty.... vdaka nemu som ani nevedela ze mam menstruaciu vobec ma uz neboleli tak strasne prsia ako ma vzdy cez menzes boleli. A navyse mi po nom zmizli aj genitalne bradavicky. Vrelo odporucam je naozaj uzasny :)

Mirkarara

Ahoj, mne Indonal nepomohol vobec. Potom mi doktorka nasadila na liecbu myomov Esmyu. Prestalo krvacanie a myom sa mi zmensil po troch mesiacoch zo 4cm na 2,7cm... teraz idem uzivat dalej, vraj to zmensovanie pokracuje dalsim uzivanim. Nemam ziadne vedlajsie ucinky, sem tam bolest hlavy ale je to znesitelne. Dokonca som zacala opat plavat, co som predtym nemohla, kedze krvacania boli silne a hlavne uplne nepravidelne a nevedela som kedy to dostanem. Odporucam teda Esmyu, vraj je to jediny nehormonalny liek na trhu ktory je urceny priamo na liecbu myomov a minimalne mne zabral, ale aj co citam na vselijakych forach, nie som jedina.

syndiluca

skuste wobenzym, su to enzymy, ktore rozkladaju cysty a zapaly v tele.

uzivajte prvy tyzden 3xdenne 5tbl, potom 3xdenne 3 tbl asi jeden mesiac.

je sice drahy, ale myslim ze stoji za to aby ste predisli operacii.

Eva888

Ahojte. Ja odporucam indonal, sama som ho brala a pomohol mi. Šesť rokov som mala cystu o velkosti 5,5 cm, lekar ma neustale posielal na operaciu,ale som odmietala. Po pol roku uzivania indonalu sa mi cysta zmensala na 2cm a o dalsie tri mesiace sa uplne stratila.

Ifffina

Ahojte, rada by som ponúkla balenie Indonal za lepšiu cenu. Mám doma 120 ks balenie, nie je kompletné. Nemohla som ho dobrať pretože sa snažíme o babätko. Je v ňom 111 ks. PC 36 €. Predám za 25 aj s poštou. Kto má záujem ozvyte sa na adrianadurakova@gmail.com.

Ďakujem

RNG

Indonal nezmensi ani cysty ani myomy.
Ale zabrani vytvaraniu rakovinnych buniek v nich.Takze je velmi uzitocny.
Na odstranenie cyst a myomov treba hlavne cistit telo silnymi enzymami, pouzivat aj jod, ktory sa podiela na vyrobe vlastnych telesnych cistiacich enzymov a casto pomoze aj hormonalna uprava(yam, senovka grecka, pupalkovy olej, damiana...)
Na novsie silne enzymi si mozes pozriet porovnania roznych pod temou "enzymy" na -odkaz odstránený-