kde by som nasla dobry vyklad snov, retiazka a lev

Príspevok v téme: kde by som nasla dobry vyklad snov, retiazka a lev
millli

Nasla som skvelu stranku, vykladsnov.sk, kde sa daju vykladat sny. Uz davno som si tam sama davala vykladat. Lenze uz niekolko tyzdnov ci mesiacov sa tam nedaju davat nove prispevky, z technickych dovodov. Na www.snar.sk zas maloktory sen ti niekto vylozi. Poznate nejake dobre stranky, kde zadarmo vylozia sen a kde to netrva mesiace alebo roky? Keby sa niekto nasiel tu, poviem vam svoj sen. Vlastne skor cast, ktoru si pamatam. Snivalo sa mi, ze som stala v nejakom rade. Boli tam aj nejaki ludia, ale ich som si vobec nevsimala. Zozadu sa k nemu postavil aj chlapec, ktory sa mi paci. Ja som rozmyslala, ake je znamenie, to totiz neviem ani v skutocnosti. Potom som uvidela, ze ma na krku asi zlatu retiazku a na nej zlaty privesok v tvare obdlznika. Na tom obdlzniku bolo najskor na malu chvilku znamenie panny, ale potom sa zmenilo na znamenie leva a to tam aj ostalo. To je vsetko, dakujem za vyklad, ked sa tomu niekto rozumie z vas.

tana1111

Ahojte. Vie mi niekto vysvetlit moj sen? Snivalo sa mi, ze mojho muza dostipali sršne a videla som ho ako zomrel a potom hned nato, ze mojmu bratovi sa stalo nestastie a tiez zomrel. ak by niekto vedel prosim odp. mail. dakujem pekny den

veronika1211

naozaj nechapem otazky "snivalo sa mi o psovi, co to znamena?"
to naozaj nikto necital o vykladoch snov? o tom ze ta vec nemusi znamenat istu vec v skutocnosti? ze to je praca povedomia, doterajsieho prezivania a podobne?

AlbiiinaLeo

Dobry vecer, ja sa len chcem spytat ci bi mi niekto nemohol poradit. Neda mi to pokoj neviem co to je a preco sa mi to stale sniva verte neverte ale je to tak. Stale sa mi sniva o Jezisovi stale sa mi zjavuje vo sne az raz mi povedal ze v noci o pol noci pride kumne a pomoze mi a daval mi rozlustovat svoju buducnos co ma caka v hebrejstine ale ja som nevedela to rozlustit.Hned o taky tyzden sa mi snival zas ze dal velku potopu a zobral mi brata do neba a on sa prevtelil do jeho tela . Sedela som v kuchini snim s nazim panom ale nebol to on ale moj brat on si totis zobral jeho podobu lebo mojho skutocneho brata si zobral ksebe do neba. Ja som bola velmi stoho smustna stale som plakala.No ked som bolasnim v kuchyni zobral ma na nohy a sedela som mu na kolena a vravel mi moju buducnost no to som uz bohuzial zabudla neviem si na to spomenut. A zrazu som sedela oproti jemu a ja som mu povedala ” Boze si mas veku moc tak ta prosim vrat mi mojho brata posly ho naspet na zem a on sa zacal usmievat a pozeal sa zamna za moj chrbat ja som sa vtedy zacala bat ked tu zrazu som sa otocila a moj brat bol zamnou. bola som velmi stastna obiala som ho, a plakala. na chodbe prichadzal moj otec a ja som povedala svojmu ocovi ze pozry sa moj bat je spet a ked tu zrazu zacal miznut uzho nebolo . Potom som sa ocitla vonku a on visiel z takeho domu s cigaretou a ja som sa ho spytala preco fajcis? vd si posvetny ale aj ja fajcim a este som sa ho spytala ze ma boly velmi v klboch a on mi povedal ze nech nefajcim lebo budem mat chorobu a zbizol vtom som sa zobudila.
A dnes sa mi onom zas snivalo. Ja zijev vo Velkej Britanii v malom mestecku,a snivalo sa mi ze prisla velka potopa videla som vsetko ako sa voda zdviha berie vsetko co jej pride do cesty. vsetci sme kricali plakaly nevedeli sme co robit. a vo sne mi nas Pan povedal ze nech idem na slovensko lebo pride velka potopa nech tu neostavam. potom som sa citla doma na Sk,bola velka tma ic nebolo vidiet iba moju sestru a sosku Panej Marii, ja som sa jej velmi bala ale ona mi stale hovoryla moja sestra nech sa jej nebojim.
Prosim vas poradte mi niekto, neviem co to je a preco sa mi take sny stale snivaju o Jezisovy, Stale mi hovory co sa mi ma stat. Preco prave mne? preco ma varoval nech tu neostavam? co mi chce stym povedat, co? kto mi da nato odpoved ? Pred asi 4 rokmy sa mi zjavila Panna Maria neviem ci mi to budete verit ale ano, videla som ju na vlastne oci nie len vo sne mala som iba 11. Neviem preco sa mi deju take veci, to sa nedeje iba hocikomu

LALIMA

AHOJTE,VIETE MI NIEKTO VYSVETLIT,CO ZNAMENA MOJ SEN? SNIVA SA MI CASTO A UZ NAOZAJ NECHAPEM,CO TO MOZE ZNAMENAT. JA SOM VYDATA A NAOZAJ STASTNE A V MOJICH SNOCH JE MOJ BYVALY PRIATEL(JE UZ TIEZ ZENATY)KTORY MI VYZNAVA LASKU,CHCE SI MA VZIAT,ALE JA V TOM SNE VIEM,ZE SOM VYDATA,ZE NEMOZEM OPUSTIT MOJHO MANZELA KOLY NEMU A KED TEN BYVALY ODCHADZA TAK HO ZASTAVIM,POBOZKAM A POSEPKAM MU,ZE AJ JA HO LUBIM....VIETE NIEKTO CO TO MOZE ZNAMENAT? LEN CHCEM SPOMENUT ESTE,ZE S TYM BYVALYM SOM NECHODILA NAOZAJ,BOLI SME LEN DO SEBA ZALUBENI,ALE NAS VZTAH SA NESKONCIL CHODENIM PRETOZE KED ON SA UZ ROZHYBAL,JA SOM UZ MALA PRIATELA(TERAJSIEHO MANZELA) DAKUJEM!!!

astro

Pre lili27. Sen, v ktorom sa nám sníva o dome je o nás samých. Dom si vlastne ty. V ktorej časti domu sa nachádzaš, tam je problém (napr. strecha - hlava atď). To že sa z neho nemôžeš dostať, je podla mňa snaha niečo zmeniť, ale nevieš asi ako... Mŕtvoly sú niečo, čo musíš zo svojho života odstrániť, niečo staré, aby mohlo prísť niečo nové.

lili27

ahoj prosim vas nasiel by sa niekto kto by mi vedel vysvetlit sen ktroy sa mi sniva uz dva mesiace ason dvakrat do tyzdna. Som v dome ktory je zamknuty a neda sa mi z neho vyjst von, v dome sa objavuju ludia no nevidim im do tvare a su mrtvy a tiez viem ci je to zena alebo muz. Z domu sa chcem dostat von ale neda sa mi otvorit. Prosim pomoze mi niekto a vysvetli co to vlasne znamena neda mi to spat a namyslam si rozne hluposti. Dakujem za ochotu ak sa niekto najde kto mi to vysvetli uz som z toho zufala.

snarka

nemusi to nic znamenat iba sa ti odzrkadilo do sna co zazivas ze sa ti paci chalan na neho myslis tym padom sa ti o nom sniva mozno by si chcela vediet o nom viac veci preto to s tym znamenim ze sa menilo kazdy sen nemusi nieco znamenat....