spravna vlna neprichadza

Príspevok v téme: spravna vlna neprichadza
Detoxka

ahojte mam taky problem nechuti mi sexovat s mojim priatelom {obaja 24r.}, sme spolu vyse 5 rokov a jednoducho nedokazem sa naladit na tu spravnu vlnu. Uzivam antikoncepciu takze davam aj tomu za vinu..Co najhorsie pomaly neznesiem ani jeho dotyky ci bozky. Nie je v tom druhy chlap. Inak si rozumieme mame vela spolocneho. NeCHCEM ho opustit ale ak to takto pojde dalej.:[.no babo rad

trpitel

citam tu vela v mnohych prispevkoch nech sa snazi.. nech hento nech toto, a co keby sa ona snazila?... mozno bude chyba v nej..(?) nech vysadi antiku a nedava vsetko na vinu stereotypu alebo odpornosti dotykov, ak ho nemiluje nech ho opusti, proste ako to citis tak to urob - dal som ti tolko typov a teraz porozmyslaj a dumaj co spravis, len nechci po chlapovi aby vsetko robil za teba..

AdamKrt

No, ako niekto hovoril - laska je ako plamienok. Treba ten ohnicek niecim zivit...

Skus inu antikoncepciu, nie hormonalnu. Ta Ta moze dost ovplyvnovat. Skusajte nieco nove. Nove prostredie, novy pristup. Nieco na osviezenie vztahu.

Skus povedat priatelovi, ze Ta to uz tak nevzrusuje a nech aj on vymysla nieco nove, nech Ta prekvapi. Ak to zaslo do stereotypu, mozno sa Ti to uz nepaci.

Uvidis, ak mu na Tebe zalezi, tak sa bude snazit o 106...

dancaBB

asi ho uz nemas rada.....moj byvaly urobil to iste..proste boli sme uz spolu zo zvyku...mal ma rad ale laska uz opadala...ale nebola tom ziadna ina baba...proste som sa mu zunovala...boli sme spolu uz vyse troch rokov a nas vztah bol taky o nicom ze sa mu ani vobec necudujem...a ja som ho uz tiez nemala az tak rada lebo ked sme sa rozchadzali ani mi to nebolo az tak luto..a pritom sme si nikdy nic nespravili, nic zle sa v nasom vztahu nestalo

alzbee

Su pripady, ked HAK znizuje chut na sex, ale podla mna urcite nie kvoli nej sa jej uz priecia partnerove dotyky a bozky...to bude uz inde pes zakopany, ale otazka znie, ze kde?