Som chora?

Príspevok v téme: Som chora?
lolita_BA

ahojte, mam 160 cm a 53 kil, co som pribrala tento rok, bo som vazila 45 kil.
už dva razy som si vynutila zvracanie, a mam pocit ze to musim robit zas,co mam robit??? je mi fakt z toho zle,mam pocit ze som strasne tučna,a najme ked sa povie nejaka poznamka ohladne postavy mam mindraky,prosim poradte mi co mam robit nemozem sa pozriet ani do zrkadla bez toho aby som si povedala ze musim chudnut.

Endy

no ja si myslim tiez - jablka mam tiez rada, ale tie som dnes doma nenasla... nechcem sa teraz nutit moc do jedla, budem jest to na co mam chut - ako myslim tie zdravsie varianty..dokonca som uvazovala ze by som si dala aj zemiaky po dlhom case s rybou :)

obssession

baby ahojte, zda sa mi ze, to nekonecne nanucovanie jedla je pre kazdu z nas otravne a otrasne...skoda, ze to vidime len my takto.

lolitaBA - ten pohyb je fakt super, ja ked uz mam vsetkeho dost,vsetko sa mi sype na hlavu alebo ma niekto nastve, vtedy mi velmi pomaha sport. Vypadnem, super si zacvicim, urobim nieco pre seba a svoje telo a potom mam z toho taky perfektny pocit... :)

Endy a to ovocie na ranajky mozno nie je az take hrozne. Zalezi dost aj od toho, ake si das. Jablka a marhule su uplne v pohode, aj melon, tie patria medzi tie naj najprijatelnejsie :)

Endy

Ja sa uz neprezieram jedine ak ovocia :D teraz ranajkujem melon a marhule, mala som na ne chut a je mi jedno ze by som nemala tolko ovocia a na ranajky, chuti neodolam... v takomto teple sa ine ani neda jest len ovocie a salaty :)

Endy

Ja sa uz neprezieram jedine ak ovocia :D teraz ranajkujem melon a marhule, mala som na ne chut a je mi jedno ze by som nemala tolko ovocia a na ranajky, chuti neodolam... v takomto teple sa ine ani neda jest len ovocie a salaty :)

lolita_BA

caute baby, uz mi uplnuli od prveho vyvolaneho zvracania zhruba dva mesiace,,,,u mna to pokrocilo az tak, teraz vraciam uz kazdy den aspon 3 krat najmenej,podla toho ako jem,,,
no vcera som vracala len raz:) moj uspech,vlastne koli tomu ze som si zacvicila asi take 2 hodky na rotopede a uplne zo mna tieklo,a bola som stastna a nemala som chut vraciat:) snazim sa s tym prestat sportom,povedala som si stop,no drzim to asi jeden den,pomozte....je to velmi tazke,ako ste tu pisali,teraz cez prazdniny dovolenky,sa konaju rodinne grilovacky,stretnutia...
a ako teraz byvam u mojej tety,furt ma nuti jest a jest ,a mne to az chorobne lezie na hlavu
napiste co nove

pavijo

tak to je fajn, tak si pochutnaj. Ja som mala včera len pitný deň, takže som späť na 64 a dnes som už aj raňajkovala aj obed si dám, ale len malý. Idem na dovolenku a musím predsa vyzerať! Vieš Endy, hlavne kôli detičkám sa chcem z toho dostať, lebo mám dve dcérky a bojím sa, že odkopírujú môj spôsob stravovania a môjho neustáleho sledovania sa a raz tým budú trpieť aj ony, budú z toho nešťastné a to by som ozaj nechcela.

Endy

nie pavijo ja nemam deti a to s tou menstruacou ja som ju mavala vzdy nepravidelnu, preto som brala antikoncepciu a vysadila som aj tu - napocudovanie menzes mam pravidelny uz dva mesiace - maso si zvyknem davat kuracie, ale aj to len obcas, viem ze by som to mala napravit a pokusim sa ho jest aspon dvakrat do tyzdna. Dnes si navarim chutne masko teda.

pavijo

čaute baby, obssession a Endy a koľko to máte tých rokov? Ja mám 29 a myslím, že už by som mohla mať rozum a stále ho nemám, asi preto nás musí niekto trochu navádzať správnym smerom i keď mnohokrát proti našej vôli. Vy máte už deti? Ja už mám dve, takže s tým už ja problém nebudem mať, ale čo keď vy, ak ešte nemáte, po takomto spôsobe života, nebudete môcť mať? Nebojíte sa? Endy, mäso je tiež dosť dôležité, sú dievčatá, ktoré držia bielkovinovú diétu a úplne prestali jesť mäso a stratili menštruáciu. Ja vás nechcem poúčať, ja si tiež sama sebe ubližujem, už len tým že sa stresujem, som nervózna sama zo seba a prenášam to aj na okolie a samozrejme, že aj krv si to odnáša. Zatiaľ len krv, preto sa chcem z toho dostať čo najrýchlejšie. Ja mám aktivít až dosť, neustály kolotoč doma s deťmi, v práci, v záhrade, cvičenie a podobné veci, ale aj tak sa stíham zaoberať vkuse svojou postavou a to chcem zmeniť, naučiť sa pravidelne jesť a v malých množstvách a skúsiť si udržať váhu, nech som aj so sebou spokojná. Držte sa.

Endy

presne obssession, aj ja mam už davno vek na to, aby som si varila a jedla co chcem, chcem jest zdravo, a kedy chcem, nie preto, ze je nedela a treba jest polievku...

90-dnovu nikdy viac nechcem drzat, bola som stale hladna, s nou som vlastne zacinala chudnut - skoncilo to tak ze som si zvykla ze vobec nejem, mala som stresy a neviem stale jest ovocie do obeda, niekedy mam chut na ovsene vlocky s mliekom a medom a hrozienkami, alebo neovladatelnu chut na celozrnne vyrobky - ktore musim mat kazdy den :)