Ako naštartujem menzes?

bon

merica1 som na tom rovnako, teda bola som, tiez som prvykrat od vysadenia prvej menstruacie od vysadenia dostala potom az o 7 tyzdnov, mne doktorka vravela ze je to normalne, ze to bude haprovat, a ja mam eeste aj mikrocysticke vajecniky, takze mne priamo povedala ze 6 az 7 tyzdnov je v pohode....., zacala som pit alchemilku, a teraz som uz druhykrat dostala po 5 tyzdnoch takze uspech.....

merica1

Asi po piatich rokoch som prestala brat Belaru a už asi siedmi týžden som nedostala menzes.Tehotná nie som. Má niekto podobnú skúsenosť?

olele

tak mne to vino nikdy nezabera.. parktrat som si nim chcela priblizit menzes alebo uz som chela, aby dorazil, tak som pila vino a nic to so mnou neurobilo.. nezabera na kazdu..

dancaBB

alzbee s tym vinom mas celkom pravdu,..tiez si myslim ze je to trochu blud lebo kazda to pijeme ked mame dostat menzes a potom ho dostaneme, mozno aj bez vina:D
ale aspon je to dobra vyhovorka si naliat :DDDD

alzbee

Katka-to s tym vinom je skor taky babsky blud:)) vyskusaj si dat za pohar, ale myslim, ze aj ked ti pride, tak to nebude kvoli tomu vinu, ale kvoli tomu, ze by si aj tak uz dostala:)) vyskusaj si teda este zaskakat, sprsit podbrusko teplou vodou a tu na fore som citala, ze je dobre si uvarit caj z koprovych semiacok.