S priatelom 2 roky! Aké prekvapko keď máme takéto podmienky....potrebujem fantaziu

Príspevok v téme: S priatelom 2 roky! Aké prekvapko keď máme takéto podmienky....potrebujem fantaziu
n,...

Ahojte ja budem s chalanom 2 roky.. pekne:) On mi dal ako prekvapko ubytovanie v Tatrach v aquaparku na 4 dni takže tam budeme mať aj výročie.... chcem aby tento den mal vrytý navždy.. chcem aby to bol pekne naplánovaný večer.. chcem si kuupiť sexi pradielko... jahody šlahačka môžu byť?, chcela by som kupiť si aj podvezky... viete také čierne ale neviem kde by som to kupila .. alebo čo by som eštemohla takého spraviť? dakujem

lenuliatko

no obcas sa smykaju.mozno to ale zalezi od znacky vies.ze ked si kupis kvalitnejsie nesmykaju sa.ale tak co ja viem.mne uz sa aj tie kvalitnejsie mierne a pomaly zosmykavali.a si predstav teraz ze ked mas suknu ze si to mas vkuse napravat a cakat kedy ti to spadne :D

alenka..

baby a tie samodržky sa vám nešmýkajú dole? mne áno. a keď kúpin tesnejšiu gumu, tak to nevyzerá pekne.

lenuliatko

no a este neviem aka ulica to je lebo je to hned budova pri hlavnej ceste. je to tusim toto.skus mrknut www.sportoviska.sk
dufam ze je to toto.

lenuliatko

ta sou trva asi 15 minut necelych ale je to celkom zaujimave.no a svit je 9 km cesty smerom na bratislavu.mozte sa odviezt aj busom alebo taxikom.busova stanica je hned pri vlakovke inac.cestovny poriadok pohladaj hned teraz na nete a si daj poprad a svit a vyhodi ti kedy a o kolkej ide.no a tie motokary su hned pri ceste na zaciatku svitu za zeleznicnym priecestim.jedine priecestie tusim vo svite.na zaciatku.na lavej strane staraaaaa komunisticka budova asi nejaka fabrika alebo co a ceeeelkom hore taky plagat je ze motokary.to aj ked taxikarovi povies tak bude vediet.a keby ste sli busom hned vystupte na prvej zastavke napriklad.alebo na zastavke ked prejdete to priecestie.

happi:-)

spominala si, ze pojdes na nakupy do Trnavy, tak ja si tie samodrzky kupujem v Priori, hore v tej obuve, stoja cca 6,50€. Maju ich aj v Bepone, na namesti alebo za vezou, ale podstatne drahsie. Vseobecne pekne spodne pradlo maju v Galerii alebo aj v Pepepasazi-ale nie som si ista, ci tam ten obchod este je. Mali tam nadherne korzetiky, aj podprsky.
A este ma napadlo-aj v maxe je spodne pradlo a tam zase maju pekne kosielky krajkove

n,...

no ideme tam 9-10-11-12.jula... takže dufam že hej!! môj chalan tuži po motokáry .. to je daleko? asi hej a čo to tam stojí? to by bolo veľmi dobre keby som mu spravila aj takéto prekvapko:) a keby sme išli taxikom.. tak na akú ulicu by sme mali povedať keby sme chceli isť za tými motokarmi? hmm veľmi si ma potešila aj sme rozmášlali či bude ta lajserová šou .... a keď si mi to takto potvrdila tak si ma potešila no dakujem ešte raz :)

lenuliatko

centrum som ti uz vysvetlila kde je.zakladna vec ist popod most a prejst k velkej budove poistovne :D
no a hned sa dostanete do centra.no a restauracii je vela.su tam aj terasy teraz taktze to mozete tiez vyuzit.nebudem ani menovat ved uvidite samy ktorasa vam bude pacit.aquacity je ako vravim 10 minut od centra takze ziaden problem.aj do maxu sa opytate na cestu tiez mozte zajst na peso.to vam bude trvat tak asi 15 minut.a tam je tiez restika taka pizzeria celkom hore.
vyznam sa v poprade lebo ja som z vychodu.skoro z popradu :D to som sa len vydal na zapad.ale vychod mi rozhodne chyba.

lenuliatko

a to idete pred 10 julom?dufajme ze sa dovtedy pocasie umudri a prestane takto vyvadzat :D nepaci sa mi to vobec.v meste sa da robit viacero veci.je tam pekna pesia zona plno obchodov pekna cukraren DOMENICO.je tam hrozne pekne.tam tiez odporucam zajst.potom este ten max tam je tiez celkom fajn.tiez mam rada bowling :) takze to sa bude priatelovi urcite pacit.
a este je tam take mesto SVIT hnedpir poprade ale to tam asi nepojdete kedze nepojdete autom.ale ak nahodou raz pojdete autom tak mozte ist na motokary.je to v takej starej budove tiez sa tam da dobre vyblaznit.
a v hotely dostanete samozrejme vlastne zupany a uteraky takze oto sa neboj velmi.je to pekne ciste.a urcite ostante na laserovu sou.kazdy den s azacina o pol10 vecer v jednej casti bazenov to sa tam urcite dozviete.je to pekne.takze aj to si nenchajte ujst.no a samozrejme masaze sauny a taketo veci to urcite vyuzijete.je to na umretie relaxacne :D ja to mam hrozne rada.tak si oddychnes ze vyjdes odtial totalne omamena :D

n,...

lenuliatko vidim že ty sa tam dobre vyznáš v tom poprade a že my tam budeme mať polopenziu.. a obed nie a že niekde je tam nejaká fajn reštika? lebo chcem sa isť naobedovať do mesta a nie stále v otm hoteli:) niečo blízko toho? teda nie uplne ale nie dalekoooo od toho aquaparku?