kto uz niekedy vydrzal detoxikaciu?:DD

Príspevok v téme: kto uz niekedy vydrzal detoxikaciu?:DD
malicka2

Ahojte! Patrim k ludom, ktory si jedlo velmi veeelmi tazko odopieraju. Sice nejem vela, ale nedokazem odolat sladkostiam a niektorym nezdravym jedlam. Maso nejem. Dnes som skoro vydrzala cely den jest len cerstvu zeleninu ovocie a ryzu, ale pred chvilkou som zjedla aj jednu malu cokoladu :(. Neviem zit bez sladkosti a bieleho peciva :(. Ako si odohnat chut na tieto dve potraviny? Ako sa darilo vam pri detoxikacii? Kolko dni by sa mala drzat?..dik

RNG

detoxifikacia vobec nemusi byt hladovka. staci extra enzymi a ovocne a zeleninove kyseliny na chelaciu, pripadne extra vlakniny na absorbciu.

vera2

ja som držala a vlastne este aj teraz pokracujem v tej istej diete ako businka.cudujem sa sama sebe ze som to vydržala,pretože ja mam velmi slabu pevnu volu.ale mala som vel azdravotnych problemov a tie ma asi vyslovene dokopali k poslušnosti.je to vynikajuca dieta,schudla som s nou 11 kg,vycistila s ami plet a aj s inymi neduhami mi pomohla,vrelo odporučam

businka

No a jedalnicek..

Ranajky: Mrkva s jablkom, vlasske orechy, hrozienka, med.

Obed: Brokolica na cesnaku.

Vecera: Cviklovy salat.

Na desiatu mozem susene slivky s orechmi a na olovrant biely nizkotucny jogurt.

A hlavne vypit 4l denne.. :)

businka

No jedalnicek sa sklada hlavne zo zeleniny a to napr. z cvikly, mrkvy, cukety, fazlovych luskov, brokolice.. vsetko je tepelne upravene. Na ranajky mam napr struhane jablko s mrkvou, orechmi, hrozienkami a medom.

Prva cast trva 28 dni. Ja uz mam aj ryby ci morcacie maso.

V detoxikacii si musis dat pozor, aby tvoja strava nebola jednostranna, ako je to napr pri tej ryzovej.

malicka2

ahojte!
businka
Tesi ma ze sa ti dari, ze ti to pomohlo aj na plet, kedze to je moj hlavny dôvod prečo chcem detoxikovat. Mohla by si mi napisat nejaky den tvojho jedalnicka? Aspon priblizne nech viem nacom som :))

jara
Dakujem pozriem sa i ked ryzovu kuru drzat nechcem, je to prilis jednostranne a natural ryza mi nechuti

- mira
Dakujem,ake obilne kase mi odporucas? Ako sa pripravuju?
vypsana_fixa
aspon na tom niesom sama :D

businka

Ahoj, tak ja uz detoxikujem treti tyzden podla p. Macingovej :) Takisto som predtym mala problem so sladkym, nakolko ho milujem a velmi tazko sa ho vzdavam. Ale som si povedala, ze ked uz idem detoxikovat, tak to nesmiem pokazit. Drzim sa super a aj chut na sladke ma presla. A ked sa nahodou dostavi, dam si susene slivky :)

No a citim sa super, krasne sa mi vycistila plet, mam viac energie a aj nejako to kilecko odislo :)

- mira

Maličká,
Ryža a zelenina je správna voľba, ovocie v malom množstve tiež, ale nekombinuj ho s ničím. V čokoláde je cukor a stužený tuk. Cukor nahraď obilným sladom v malom množstve a čokoládu trochou kakaa. Ak budeš dobre prežúvať obilné kaše, telo sa naučí tráviť polysacharidy a ty budeš spokojná, chuť na sladkosti bude ustupovať.