Ako sa starat o plet v 25tke?

Príspevok v téme: Ako sa starat o plet v 25tke?
winki

Ahojte....mam na vás otázku akos a starate o plet v tomto veku? Myslim tym, či už používate nejaké špecialne pripravky proti vraskam a ak?
Nemam uplne super plet to je ze este sem tam nejake to akone a hlavne cierne bodky naco pouzivam gafrovu vodu a masku a pomaha a dalej mam pletove kremy z mrtveho mora.

lea23

ja mam 25 a akurat vcera som si objednala nejaky hydratacny nocny krem a to je asi tak vsetko, co mienim v tomto veku robit s pletou. ja mam take jemne mimicke, ale to preto, ze sa vela smejem, a to sa mi zda ok.
namiesto kremu, skus tvarovu gymnastiku, posilni svaly a tie pomalsie ochabuju.

bashulka

ja mam 22 a mam taky problem, ze pocas spanku robim vseliake grimasy a permanentne sa mracim, mam dost silne vrasky od toho medzi obocim. a mam pocit ze uz sa mi robia aj ocne vrasky...
hydratacne kremy nepomahaju, a ani ked si dam mastnejsi krem medzi obocie. ovplyvnit to neviem
tiez by ma zaujimalo, ci je nejaka kozmetika ked sa uz zacinaju robit vrasky v mladsom veku.

mellinda

Vela zalezi od typu tvojej pleti. Ak je mastnejsia, tak vrasky este dlho mat nebudes. Vidim to na vlastnej mamine, ma 60 a vrasky akurat tak mimicke okolo oci a trosku pri ustach. Ja som zdedila mastnu plet po nej, takze hoci teraz na nu nadavam(na tu plet), aspon do buducna je to vyhra. :)) Ale ak mas skor suchu plet, tak tie kremiky uz v 25ke su asi na mieste.

jajka001_

ja mam 30 a protivraskove som v zivote nepouzila - a vrasky nemam. a je zbytocne si myslim riesit nieco co nie je. este si mozes uskodit.

delphia

kdeze v 25ke protivraskovy krem!
na taku mladu plet su vhodne lahke hydratacne kremy a aj ocne hydratacne fluidy. na protivraskovy program je casu az niekedy tesne pred styridsiatkou.

winki

na normalnu a zmiesanu plet...je to znacka dr.hoj.
a ake latky by ten ocny krem mal obsahovat? lebo este nevidno na mojej leti ziadne ani mimicke ale myslim ze prevencia by mala byt.

severanka

winki, prosím ťa, a akej zančky sú tie krémy z mŕtveho mora... ? sú určené na problematickú pleť?

btw, áno v 25ke by si už mala používať protivráskové krémiky... a hlavne očný krém...