maličkosti

marry jane

ako vidím, že odborníci tu majú modré označenie, nech´ňapte ma zle, myslím to tak, že aj keĎ už označenie majú tu, tak modrí užívatelia tu akosi neprispievajú a to je škoda, lebo odborné rady a postoje by neboli na škodu.

marry jane

mne sa nepáči, že s=u tu niektoré ,,hlúpe´´ a trápne témy, kt. tu zakladajú malé deti a vôbec to nemyslia vážne ako napr. témy o pokeci, facebooku, emo, fakt o ničom.

a tiež by tu mohli byť nejaké rozhovory alebo diskusie s nejakými odborníkmi, napr. lekármi, kozmetičkami, kaderníčkami a tak. viem, že aj niektorí lekári, kaderníčky a pod. sem prispievajú, ale tak to my nemôžme naozaj vedieTˇči skutočne sú alebo nie sú tí, za kt. sa vydávajú, ale tak mohli by tu mať nejaké osobitné označenie alebo neviem no, proste si myslím, že by to bolo ok.

mary-anne

nemyslis reklamu vpravo hore? :o) lebo vlavo hore ja nevidim nic teda :-D no a predpokladam, ze ono sa to nebude dat zrusit uplne, vies, je to reklama, toto forum urcite ma financie aj od nich... tot moj nazor.. ale tie ostatne veci su fajn :o)