Zastrihávanie končekov

Príspevok v téme: Zastrihávanie končekov
brckaaa

Idem si dať podstrihnúť končeky vlasov, lebo už mám veľmi lámavé vlasy, mám ich síce krátke, niečo pod ramená, ale i tak sa lámu ďalej a ďalej, tka už s tým mus´ňim niečo robiť. môžte poslať aj konkrétne tipy obrázkov kratších vlasov a strihov, kt. sa vám páčia a ja si to zvážim. a taktiež by som ocenila ak by ste mi poradili právnu starostlivosť, aby sa už podstrihnuté vlasy nelámali a rýchlejšie rástli. Ďakujem vopred :)

brckaaaaaaaa

mnamka257

vďaka :). teraz som dala hennu a začala som brať aj tabl. inéov a myslím, že vlasy mi rastú rýchlejšie a sú aj zdravšie, tak som rada. viem, že je dobre pravidelne zastrihávať, ale taká dĺžka akú mám mi ide viac ako kratšia, tak, tak nech ešte trošku dorastú a pôjdem potom.

no inak je to hrúza teraz v lete, slnko je pre vlásky katastrofa, juj. a v zime zas mráz a vietor, no vždy niečo sa nájde :D

mnamka257

no ćo sa tyka strihu, to neviem posudit kedze neviem aku mas tvar, ale myslim ze ti aj tak najlepsie poradi tvoja kadernicka...a co sa tyka vyzivy vlasy treba vyzivovat aj zvnutra-jest zdrave potravina, ktore obsahuju vapnik, ktory je pre vlasy velmi dobry, a zvonka pouzivat vyzivujuce sampony na lamave vlasy a sampony proti stiepeniu vlasov...a taktiez aspon raz za mesiac si dat na vlasy vyzivujuci zabal ktory si mozes pripravit aj sama...alebo jednoducho kupit v obchode specialne pre tvoj typ vlasov...taktiez je pravda ze o kratke vlasy sa treba starat viac ako tie dlhe a treba castejsie navstevovat kadernicku....v kazom pripade ti s nimi zelam vela trpezlivosi-urcite to prinesie ovocie :)

brckaaaaaaa

Mimi323

mne stačí 1 sáčok, mám kratšie vlasy, tak môžem daŤ polku hnedej a polku čiernej, čo? to by som mala tmavo - hnedú, nechcem vyslovene čiernu, ale chcela som, aby mi to mierne stmavilo a nie zosvetklilo, tka skúsim zmiešať. ale aj tak som teraz spokojná, lebop mi rýchlejšie rastú a sú lesklejšie.

Mimi323

brckaa, ak to chceš tmavšie, tak daj čiernu, alebo ešte možeš zmiešať jeden sačok čiernej, jeden hnedej, budeš mať tmavohnedú.
Diduska, jj je taká zlatá, keď som si ju davala pravidelne, tak som mala už skoro ryšavé vlasy, ale pačila sa mi tá farba. Teraz si hennu nedavam, lebo chcem, aby mi slnko zosvetlilo vlasy. Zavidim vám, že si ju môžete dávať, ja mám v lete prestavku a už to citim aj na kvalite vlasov, ale tak chcem svetlé vlasy, tak nemám inú možnosť.

didusska

Mimi323 ahoj a ty si davas zlaty blond otien??nechyta ti to tak na zlto??lebo ja mam blondavo-az biele vlasy a minule som skusala tu henu zlaty blond a chytilo mi to na zlto :(..tak ma to tak mrzii ze nevyrabaju aj bledsie odtiene z heny kedze mam dost bledee vlasy a chemicke farby uz moc nestem pouzivat.No skoda maly by vyrabat aj bledsie odtiene :(

brckaaaa

tak už mám hennu a stúihla som si ju dať i v piatok a je ok, krásne sa mi lesknú vlasy. len mala som tmavo hnedé a henna mi o tršilinku zosvetlila vlasy, síce to veľmi nevidno, ale tak ja som chcela skôr tmavšie. ale tak to neva, samozr. som veľami spokojná. vlasy sa lesknú a zničené končeky už niwe sú tak viditeľn=e.

inak myslíš, že ak by som skúsila čierny otieň, tak by mi to vzalo ve%lmi načierno? lebo som čítala, že henna veľmi nefarbí, skôr regeneruje.