Injekcia pred vŕtaním zuba

Sarah102

Ja som dnes bola tahat stolicku, kzoru som mala na jednej strane odlomenu vypadnutu vlozku a hlboky kaz.. Mala som bolesti 3 dni neskutocne.. Prisla som dnes pan dr. mi dal injekciu akoby do lica... Zabolelo to len minimálne.. Injekcia mi kvoli zapalu nezabrala tak dal aj druhú.. Ani ta nezabrala tak priamo do zubu ale to som necitila keďže som uz mala strpnute dasna ale zub ma stale bolel.. No a to trhanie, rozbijanie zubu, vylamovanie.. Toto neprajem nikomu taku bolest, ked Vam nezaberie injekcia.. Teraz je to uz fajn.. Ale stale citim miesta kde mi vpichol do lica :)

anton44854865

To isté sa mi skoro stalo... Strašne ma bolel zub ale keď som prišiel ku zubárovi povedal som nech mi dá injekciu (keďže v predu ma bolel zub tak to strašne bolelo keď mi dával injekciu).Teraz keď idem na vyškrábanie jednej špiny dá mi tiež injekciu...Neviem či ma to bude bolieť alebo je to rozdiel že v predu keď dávaju injekciu tak to bolí a keď v zadu tak to nebolí.

cholesterol

Ja som bol dnes trhat zub, velmi bolel a ked som nieco studene alebo horuce hrozna bolest a kyval sa uz dlhsie . Sesticka mi dala karticku dotaznik vyplnit najprv kde boli otazky ake mam choroby hlavne srdce a pod , ake beriem lieky a ine dolezite udaje o zdr. Zubar sa ma este popytal ako silno a kedy ma boli a dal mi injekciu ktoru som skoro necitil , co sa pametam u predosleho zubara to som dost citil ked mi pychol az do kosti a riadne to zabolelo az som sa spotil. neviem co dnes pouzivaju ale skoro som ani nevedel ze mi dal tu injekciu a pri trhani som skoro nic necitil. Uplne som spokojny a platil som 10€ a to mi hned robil aj preventivnu . Poisteny som vo vseobecnej .

MiroL

Dnes som bol po dllllhej dobe u zubara, tiez koli strachu som vela vynechal, zlomila sa mi cast 6 stolicky cca 1/5 zubu sa odlomila, zistil som ze koli hlbkovemu kazu, zubarka ma tym vydesila zee kaz je az pri nerve, vypytal som si injekciu a vypytal som si aj taky postrek aby ma nebolela injekcia.
A teraz pride to co som ani vo sne necakal, mal som zatvorene oci a ani som nevedel kedy sa ma ta zubarka vobec dotkla, necitil som absolutne nic, ani dotyk, este aj tu vrtacku mala tichsiu ako som cakal, aj ked suma za jeden zub bola zavratna, nic som necitil, nabuduce pojdem bez obav ku zubarovi, odber krvi je pre mna asi 100x horsi ako bolo toto co som ani nevedel ze tam som, takze ziadne obavy, vypytajte si injekciu a umrtvenie miesta vpichu injekcie a ani nebudete vediet

aleex

moja zubarka sa ma pri sadani do kresla sama spytala, ci chcem alebo nie injekciu, pretoze som jej sama povedala ze som v strese, som zly pacient...pred injekciou vam miesto znecitliveju mastickou a potom injekciu vobec necitit tak isto aj vrtanie (treba chvilu pockat cca 5 minut anesteza zaberie)...sice som bola cely zakrok v strese vysla som bez bolesti a na dalsie vrtanie, sa urcite bat nebudem ... iba by mohli vynajst vrtacky s inym zvukom :) je to dost neprijemne a mozno viac ako cele vrtanie

Lenočka 1234

Idem ku zubárovi a idú mi mi vřtať zub bojím sa že mi zasa nedajú injekciu. Keď si ju pýtam tak mi ju nedá neviem prečo , povie ze ma to nebude bolieť ale pravda je iná. Prosím Vás, poraďte mi ako mu mam povedať aby mi ju dal .

Dakujem.

Deria

Mna u jedneho zubara vzdy bolela injekcia. Ordinaciu mal este s jednym zubarom. Uz som sa tak bala tej injekcie, ze som jeden den, ked som k nemu prisla prehlasila, ze ak ma to zas tak bude boliet, pojdem k jeho kolegovi! A pozrime sa, odrazu mi dal tak injekciu, ze som vobec nic necitila!! Neviem, ako je to mozne ale predpokladam, ze bud mi dal taku tenku, ktora sa dava detom alebo si dal jednoducho na tom zalezat, ako picha.