lepší prehľad v okruhoch tém

Príspevok v téme: lepší prehľad v okruhoch tém
anonym - ka

v ľavom hornom rohu sú kategórie tém a myslím, že by neboloo od veci, ak by admini v nich urobili lepší prehľad. napr. je tam: ,,psychic. / osob. prob.´´ a tiež aj ,,anorexia a bulímia´´ no a anorexia a bulímia už sú istým spôsobom psychické ohorenie. a tiež sú tam ,, detské choroby´´ a ,,deti, bábätko, pôrodnica´´ to tiež spolu úzko súvisí.

tak by mohlo byŤ len zopár HLAVNÝCH tém a tie by mali svoje podtémy a v tých podtémach by sa diskutovalo.

napr. hl. téma by mohla bYť psychické ochorenia a tam lišta te´m, kt. do toho patria, aby to nebelo rozhádzané a neopakovali sa témy. mohli by tam patriť anorexia, bulímia,... závislosti, ... zlozvyky, ... depresie, ...fóbie

do krásy a kozmetiky by mohli prísŤ okruhy: starostlivosŤ o vlasy.... starostlivosť o pleŤ.... starostlivosŤ o telo, ... móda, ... líčenie... účesy

nech je to pekne rozčlenené a nie všetko v jednej kope.

a Ďalšia téna zdravy život. štýl a tam strava, ... vhodné diéty, ... prevencia ochorení a až to tých podtém by sa mohlo prispievať. bolo by to tak prehliadnejšie, ľahšie by sa potrebné témy hľadali a neopakovali by sa.

anonym - ka

arabella

ANO TAK BY TO mohlo byt. ja som to aj tak myslela, ze menej hlavnych tem a viac podtem. určite by to bolo lepsie. ludi by to vobec nemiatlo a nebol by v tom chaos ale bolo by to prehliadnejsie a nie take pomiesane vsetko so vsetkym ako teraz

ale je mi jasne, ze toto je len sutaz a ziadne velke zmeny sa na tomto ofore robit nebudu.

arabella

mne by napr stacilo, ak by bolo napr tema zeny:
prva podkategoria: zenske problemy
druha podkategoria: krasa a kozmetika, tu by sa dalo rozdelit aspon na starostlivost o telo, starostlivost o plet, ostatne

tema deti
prva podkategoria: tehotenstvo, porod, babatka
druha podkategoria: detske choroby

tema muzi
prva podkategoria: muzske choroby
druha podkategoria: starostlivost o telo

tak nejako by to mohlo byt :), pri disciplinovanosti uzivatelov by sa to mohlo udrzat

Macca

Technicky to mozne je. Ide o to, ze keby kazda hlavna kategoria, mala este neviem kolko podkategorii, bolo by toho zbytocne vela. Lave menu by bolo obrovske a pri zakladani novych tem, by ste mali na vyber nespocetne vela kategorii. Myslim, ze by to ludi len zbytocne miatlo a bol by z toho este vecsi chaos.

Bulimia/Anorexia je zvlast, kedze tento problem je sam o sebe "popularny". Mame k nemu i osobitnú komunitu.

Deti babatko porodnice - to je kategoria skor okolo tehotenstva.

Kazdy clovek (zena, muz, dieta) ma pre seba zvlast kategoriu.

Ono to nie je zas take jednoduche, udrziavat poriadok. Nespocetne vela ludi sem pride a zalozi si temu, bez toho aby si precital pravidla, alebo aby sa aspon trosku "poobzerali", a potom sa stazuje, ze jeho tema "zmizla" (bola persunuta, premenovana), a tak si opat zalozi novu temu atd. atd.

Preto by bolo docela fajn vasa spolupraca "ostrielanych" uzivatelov, ktory nevhodne, zle temy hlasili, reportovali. Urcite by to prospelo k vacsej prehladnosti fora :)

Nie je problem zalozit este par hlavnych kategorii. Otazka znie, ake a ci su skutocne potrebne.

A nebojte sa. Ja to tu vsetko citam. Len niektore tie vase napady (sice dobre) ale su bud tech. problematicke alebo na dlhe lakte.

anonm-ka

som rada, že nápad sa vám páči a podporujete ho a viem, že nesp´ňlňam podm. súťaže, lebo nie som reg., no to nevadí, nejde mi o tie knihy aj tak ich nečítam, takže nejde mi o knihy, len mi prišla na um tá myšlienka, tak som to sem hodiala, že by nebolo od veci.

........

toto je dobry napad pomohlo by to, ale citala som teraz tie pravidla tejto sutaze, takze temu musi zalozit registrovany uzivatel, takze mozno kebyze sa ta tema zalozi este raz??