Pacia sa vysokym muzom nizke zeny alebo nie?

som maly

ja mam 165 cm a som clap moja priatelka ma 170 cm me to vadilo pretoze nemam rad ked su zeny vysie ako muzi no ja si pripadam ako tintitko

denisa85

čo ja viem...ale ja mám 163/52kg a môj manžel 190 a skoro 100 kg - kusisko chlapa :) a vlastne...vždy po mne išli najmä vysokí urastení muži, ale myslím, že je o skôr o inom ako o výške. Ak sa majú dvaja radi, tak toto neriešia.

@

Ja mám 171cm a páčia sa mi ženynízke. Moja prvá mala niečo okolo 158 druhá 167 a ta terajšia ma 154 cm. Jedno môžem potvdit že ti menšie su lepšie v posteli a to doslova ;)

čerešňa

DoG no dovoľ aby som sa hlasno zasmiala na tvojom komentáre, že vyššie baby sa viac potia a viac toho zjedia :D. Na toto si ako prišiel ? :o)
Aj vysoká žena môže pôsobiť nežne a žensky, však to nie je o výške, ale o správaní, povahe, pôvabe a vystupovaní. Ja práve naopak poznám veľa žien nižšieho vzrastu, ktoré sú pretučnelé, vulgárne a čo sa nehy týka, mohli by sa rovnať s drevorubačom, lebo práve tou absenciou výšky si to asi potrebujú dobehnúť práve v tom arogantnom správaní. A poznám veľa vysokých žien, ktoré majú nežné drobné rúčky, štíhly pás, chutnú tváričku a s tými nižšími sa nemôžu rovnať. Ale tak česť výnimkám.

bibi123

Ono je to 50 na 50. Nizka zena moze evokovat v muzovi city ochrancu... ale moja skusenost je taka, ze muzi maju radi vysoke zeny a ked uz su nizke, nech uz nosia aspon podpatky, aby si nepripadali ako s mladsim surodencom:O)))

Aja02

Ja mám 178cm a možno aj 179cm, ale som so svojou výškou spokojná. Aspoň mám pekné dlhé nôžky na ktoré mi zízajú muži. :)