Korculovanie - chudnutie

kilecko

kolieskove korcule su super na celkove chudnutie.Mam uz 47 rokov a vedela som sa korculovat na kraso ,ale ked som skusila na kolieskovych korculiach islo mi to ,ale najlepsie je ked si clovek kupi vlastne korcule a je to super pocit clovek ma pocit lietania a riadne som schudla v stehnach a na zadku co dovtedy nie a nie dat dole a je uz od vtedy 3 roky co som sa na kolieskove korcule nepostavila ,ale nohy a zadok mi ostali stale chude to brusko islo asi menej dole tam to chce pitny rezim a zmenu stravy hlavne aspon ja musim obmedzovat pecivo a sladke ,ale tento rok by som zas mohla ist na korcule len je tazke najst plochu ,kde to je bezpecne .

nika225

urcite nedavajte do posilky zbytocne peniaze radsej si kupte korcule. ja som tak schudla a ani som si to neuvedomila a kamarati sa ma pytala ci som schudla a ze ako len som sa denne korculovala. a teraz zacinam zas ale teraz vylucim aj nejake jedla hlavne vyprazene atd. a vecer korculovat :) a staci ak potom doma porobite brusaky na brucho. urcite odporucam hlavne budte trpezlivi :)

ja som

jasné že sa dá schudnúť aj z brucha . . Možno nie tak spevniť ako by sme chceli ale keď sa mne podarilo schudnúť za 2 mesiace 13kg na korčuliach a padlo mi všetko :). . .

sialo

S tou otázkou za akú dobu ste sa naučili korčuľovať ...je to úplne jednoduché,len sa odrážaš,proste ako všetko treba prax ...skúšaj a skúšaj a budeš to vedieť.Môžem s istotou povedať,že je to ľahké - naozaj :))

kaja3236

prosim mimi323
ja mam strasne tucne litka a potrebujem z nich schudnut...ty si z noh schudla alebo si si ich len spevnila?

tak.tik

najbeznejsím je urcite fitness korculovanie ak idete v pozvolnom tempe dlhsiu trasu
obzvlást zatazené sú sedacie predné i zadné stehenné svaly pracuje vsak aj brucho chrbát priaznivý vplyv pocítis aj na celkovom zlepsení fyzického stavu taktiez ektívne spalujete tuky
takze pokial chces odburat tuk v oblasti bruska urcite korculovanie pomoze i na brusko

usiko.

na btucho urcite nie...budes mat z toho akurat tak svalnaty pekny zadok a stehna....ale nema to nic s bruchom.....jedine ze by si zacala menej jesta schudla by si vsade, aj na bruchu....ale nie priamo korculovanim....