streptokok

Príspevok v téme: streptokok
klapka1

začalo to asi pred 2-3 mesiacmi.svrbenie,biely výtok..šla som za gynekologickou,dala mi antibiotika,dala mi masti..prešlo mi,ale po čase sa to znova vrátilo.nakoniec sa zistilo,že mám streptokoka.strašne dlho sa to lieči.mám z toho nervy.zažila to niektorá. nemôžem sa ani milovať s priateľom,je to nevhodne,pri tom probléme..a každý mesiac mi meškajú krámy.môže to byť zapríčinené aj tým,že beriem stale nejaké lieky na to?som z toho nešťastna.

anka9999

modul - ktorá liečba je v dnešnej dobe lacná? Ide o to, že za lieky aj tak platíš nekresťanské peniaze a majú veľa nepriaznivých účinkov. Pri prírodných produktoch máš výsledky bez vedľajších účinkov. Tak čo je lepšie.

Ivka 1

Klapka neviem,co by Ti poradili ostatni ale z vlastnych skusenosti viem,ze pomaha
kombinacia : aloe+ propolis.tablety + censnakove tablety s tymianom. Je to prirodne antibiotikum,ktore nema vedlajsie ucinky a nesposobuje candidozu. Do posvy je
potrebne aplikovat aloe gelly - je to taky
krem v gelovej forme. Aplikuje sa bud na tampone alebo injekcnou striekackou. Pomocou neho sa vynici nielen streptokok ale zaroven sa zahoja aj pripadne poranenia v posve.

ayurvedsky maser

Pomozem ti zbavit sa streptokoka a dost rychlo. Mozes ma kontaktovat cez mail. Telefon sem do textu nepisem, lebo mi asi zmazavaju prispevky. :-))