Odvolanie na VŠ - intrák

anabelka

ja idem na EUBU, intrák mi nepridelili :( tak by som si mala začať zháňať privát.
Niekto kto vie ako to tam chodí? Uvolnia sa ešte miesta? A cca kedy? Bo ked si teraz zajednám privat, tak bude dosť ťažké a blbé odstupovať od zmluvy.

maji222

aj ja tam idem a chyba mi 35 km, tak uvidime, ci sa podari ziskat ten intrak, ked nie, tak sa odvolam a potom sa budem modlit :)

bon

zaujimave, tam pisali aspon minuly rok, ze beru vsetkych prvakov, asi zalezi aj od fakulty...., ale si prvacka, nebude to podla mna problem....., daj si odvolanie a zdovodni to aj tym, ze nove mesto, nevyznas sa, nikoho nepoznas, mozno mas aj zle spoje a tak.....

bon

a do ktoreho rocnika nastupujes? pokial je to do prveho tak ti odvolanie s velkou pravdepodobnostou vezmu a dostanes miesto, ak uz niekde vyssie tak pochybujem....aspon u nas je to takto bezne....

alzbee

Ja ked som pisala odvolanie, tak som im normalne napisala rucne dopis zhruba v tom zmysle, ze by som musela skoro rano vstavat a chodit domov neskoro v noci, co moze byt pre mlade dievca nebezpecne a ze az budem mat dlhe prestavky medzi prednaskami, tak nebudem mat kde travit cas, nakolko v Bratislave nikoho nemam a ze samostatne denne cestovanie je velmi vycerpavajuce...no proste som zo seba spravila uplne chudatko :D :D ale pravdu som im napisala...nasledne mi ale oni zavolali, ze odvolat som sa mala elektronickou formou (neviem, ako to vy mate), lebo oni mi posielali mail, ze mi nepriraduju ubytovanie a ze v pripade nesuhlasu, nech sa odvolam. Tak som sa odvolala este aj elektronicky.A nakoniec mi dva dni pred zaciatkom roka dosiel mail, ze mi dodatocne davaju ubytko:) a to som bola 100km odtial...ale teraz v 2.rocniku uz neverim, ze mi daju intrak, lebo predpokladam, ze budu prvakou uprednostnovat.