Viroza??. strašne skenutie v krku

Príspevok v téme: Viroza??. strašne skenutie v krku
prosim radu

Prosim šetkych o radu ak niečo s tym suvisiiace pozna....Moju maminku ktora prave teraz place v posteli leob sa nemože hybat pred dovmi dnam si myslela že seklo. nemože točit hlavou ma strašne vystrely z krku az do hlavya na lavu stranu tvare. nemoze lezat elob ked lezi začne ju hrozne trhat. proste strašne. dnes ju boli už aj hrdlo a dozvedela sa od kolegyninho muža že je to vyroza ževraj ma to iste a povedala mu to doktorka. on je na tom ešte horšie ak prosim o tom niečo viete pište hoci co.... Dakujem KRASNE VOPRED ZA RADY. PEKNY VECER SETKYM

Ivka 1

Ak je to zapal, nemali by sa na to davat teple obklady ani hrejive masazne gely.
Ak je to podchladene, je naopak potrebne to prehriat.
Aka bola noc ? Mama spala aspon trosku ?

Peto T

Táto liečba je odskúšaná desaťtisícami pacientov, ale stále sa považuje za experimentálnu, a lekári sa ju na škole neučia. Veď kto by potom kupoval Tam1f.. ;-)

Peto T

Má aj teplotu? Ak má vírusové ochorenie, tak zvyčajne býva vysoká teplota.

Na vírusy platí vitamín C v tolerančných dávkach. Začať s 3000mg každú pol hodinu, a keď sa dostaví mierne redšia stolica, dávky znížiť, ale držať tak vysoko, ako sa dá (tesne pod hranicou, ktorá spôsobuje hnačku).
Trea veľa piť a vyhýbať sa prípravkom s umelými farbivami a príchuťami.

Táto liečba je nevhodná pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi, a vážnom deficite G6PD. Pri rakovine sa dávky musia dvíhať postupne, začína sa s nanajvýš 10000mg denne.

Vitamín C zvyšuje účinnosť inzulínu, takže užívať s jedlom.

Viac info na predposlednej strane:
rizikaockovania.sk

Pozrieť aj kapitoly "Vírusové ochorenia" a "Vedľajšie účinky".

Ivka 1

Ale tam jedna masaz nestaci a okrem toho,ak je zapal nemalo by sa masirovať vôbec aby sa zapal nerozniesol ďalej.
Na čo reaguje viac? Na teplo alebo studene?

Rada

jasne šetko si dava už treti den. aj naplaste špecialne. obklady aj na masazi bola jej uvolnila trochu a stale je to horšie a horšie... a elfovia sprepačenim o take rady nesotjim ani to sem nabuduce nepiš nejsom na to zvedava. Ivka dakujem:)

Ivka 1

Podla mna to nebude viroza ale zatuhnute pripadne podchladene svalstvo krku, pripadne vyskoceny stavec na krcnej chrbtici. Skusala si na to davat teple obklady? Mozes jej to pripadne jemne vymasirovat ale ozaj jemne aby si jej neublizila este viac. Mate nejaky masazny hrejivy krem ?

Rada

NIE. :-/ ALE TO SA ANI NEOPLATI RIEšIT URčITE poznate typy tvrdohlavych ludi... a zas pravda je taka ze sediš tri hodiny na pohotovosti a šetci seru na teba. potom tam pošlu hore dole po poschodiach. a vysledok žiadny apson take skusenoti s tym ma preto nehcce ist nikam. a preto aj skušam takto niečo zistit