Tabletka Po

Majka333

Tabletku po som uzila v zivote dvakrat, vzdy to bolo ok, nic zvlastne sa nedialo. NA tie reci, ake je to silne a skodlive len jedno:zistite si komplikovanost predaja lieciv. A kedze toto je aj bez predpisu, ake to asi musi byt "skodlive". JAsne ze to je nudzova antikoncepcia, ale niekedy ked musis, tak musis.

xPetuskax

Skusenost veru je. :)
neboj nic, logicky ked to je aj bez predpisu, tak to nie je ziadny skandal pre zdravie. na predpis je az ta do 5 dni, takze kludne chod do escapelle. Stoji sice okoo 20 ecok, ale je to v tomto pripade asi najmensie zlo. u mna to bolo v pohode, nic, co by stalo za rec.

egresko

Jasne ze moze, mne sa to tiez ras stalo a cela perina bola od toho zaspinena. No tragedia, najma preto ze pred tym som aspon 5 hodin setril zasoby tak si to vies predstavit.

lili123

Ahojte baby velmi vas prosim,poradte mi co mam robit...
mala som s priatelom pohlav.styk ale neurobil sa do mna ale na posvu.Bojim sa ci aj z toho sa moze nieco stat.Dakujem velmi.

lucika214

je to fakt silné, keď to raz použiješ a potom zase máte nehodu, už si escapelle nemôžeš dať lebo nebude účinkovať. pozor na vec!!!
mne to rozhádzalo cyklus - brala som to cca 5 dní po skončení mens. a o týždeň som zase krvácala ako pri normálnych krámoch, boli trošku kratšie ale rovnako silné. tak teraz neviem kedy budem mať ďalšie, budúci týždeň chcem ísť na gyn.tak uvidím ako ma doktorka pochváli :( a aký bude verdikt...pomoc...

dancaBB

je to tazky silny hormon...takze asi to nebude dobre..je to ovela vacsia bomba ako hak...ale zas keby si ju musim dat tak si ju dam.ale urcite to neni zdrave

tinka009

nemyslim si ze to ma niejake neziaduce ucinky....kto si mysli a ake???so mnov to zatial neurobio nic a to som ju brala uz 2x...papa

mel6662

JA wiem ze som strasne hlupa!!!a urcite to uz nikdy nespravim...a ani ja neviem pochopit ako som to mohla dovolit..:(