Slepé črevo - sono

selka3

no to ja neviem,
pytam sa.
lebo slepe crevo vysetruju sonograficky, ci nie?
no a preco by nemohli vidiet aj creva zvnutra, ked ta sonda to predsa presvieti, ved su rozne citlive

aked vidia aj maternicu zvnutra
a dokonca organy buduceho babatka...

fenix1

nepis velkymi pismenami a trochu skus rozmyslat.ak by asi videli vnutro rury zvrchu?treba ist na vysetrenie,vola sa kolonoskopia,pichnu ti do creva cez konecnik hadicu s kamerou a pozeraju a pozeraju

selka3

CRAVA SA DAJU VYSETRIT SONOGRAFICKY??? A AJ HRUBE CREVO?(SLEPE CRAVO JE NA HRUBOM)
TO KED VIDIA ZAPAL, TAK SA DA VYSETRIT AJ NADORY HRUBEHO CREVA POMOCOU SONOGRAFIE?

kristina111

ani s tym pitim urologickeho caju to netreba prehanat. na obale mas zvycajne napisane kolkokrat denne. ja ich tiez obcas pijem a par som uz nasla aj takych, ktore maju uzasnu chut, nerobi mi problem ich vypit.

Mayla810

Dikes sa snažim upraviť stravu som čitala dnes na nete že mala by som znižiť prisun bielkovin a menej soliť jedlo. A pijem mrte vela urologickeho čaju, už mi to ide hore krkom, fuuuuuj.

kristina111

aha, no vidis, to moze byt kludne aj z tych antibiotik - myslim tie bolesti v brusnej dutine, aj nechut do jedla.
nestrachuj sa, nemas slepe crevo, ale zapal mocoveho mechura a oblicky, vsetko to je z toho + mozno z uzivania antibiotik.
a urcite vyskusaj tie brusnice, bud ciste alebo cistu stavu z nich, alebo prirodne tablety z ich extraktom. a ber ich aj preventivne. a posilni si crevnu floru s tymi radami, ktore som ti napisala. ATB vedia narobit poradnu sarapatu v tele. preto treba aj tie probiotika, na upravenie travenia.