Po akom case uprava prs po porode

megy10

ja nekojim 5m a mozem povedat, ze prsia sa mi upravili, sice niesu take ako boli pred tym, lebo mam troska strije, ale su pevne, aj bradavky som mala velke skarede jak salamy a teraz ich uz mam male ako pred tehu.

jancecka

bibi :D lajblík, no tak už je asi neskoro :DD keď sa mi už vytvorili, mne tak strašne podprda teraz vadí, tlačí, ťahá, a to si môžem kúpiť hocakú, neznesiem to D:

bibi1234

jancecka-urcite by som teraz na Tvojom mieste podprsenku nosila, aj doma, aspon nejaky lajblik, co by Ti ich drzal nehybne-zamedzis tak vzniku strii a tych fialovych ziliek

Laukovičová

Ja som bola operovaná už po prvom dieťati a to 6 mesiacov po skončení kojenia.Po dvoch rokoch som mala ďaľšie dieťa,normálne som kojila.Prsia sa mi trochu zmenšili,ale sú stalá pekné takže mám pozitívnu skúsenosť.Osobne operáciu odporúčam.

jancecka

ahojte, ja som si nedávno všimla na mojich prsiach, keďže som posledný mesiac pred pôrodom, že mám nejaké fialové žilky, pritom mi prsia veľa nenarástli, pred tým som mala maličké, teraz mám no o trošku lepšie ale tiež to nie je nič moc, čím to môže byť spôsobené? že nenosím podprsenky? Vôbec mi neovísajú, ťažké sú neni, myslíte si že tie fialové žilky mi zmiznú?

desile

ahojte,

som mesiac po porode,pred par dnami som prestala kojit.a jedno prso mam o dst wecie ako to druhe....implantaty si nemozem dat koli mojmu priateovi..nevie mi niekto porait?

DAKUJEM:)