neviem si to vysvetliť

Príspevok v téme: neviem si to vysvetliť
bara

Ahoj ... takže ... všade čítam, že keď dievča príde o panenskú blanu, krváca aj 2 - 3 krát pri ďalších stykoch. A preto ... pred 2 rokmi som to robila 1.krát a vzápätí som dostala menštruáciu, takže neviem, či sa blana pretrhla alebo nie, pretože aj po ďalšie razy ma to dosť bolelo, no krv nešla. Teraz mám priateľa, s kt. sa milujeme už dlhšie, no ešte stále som nekrvácala. Pritom mám niekedy taký blbý pocit, akoby mu tam niečo bránilo "vojsť". Inokedy je to úplne super. Tak neviem, či to tam mám také pružné, alebo ... si pomyslíte, že som nejaká pubertiačka, no ... nie som a toto ma fakt zaujíma. Nestalo sa čosi podobné aj Vám ??

debyl-filozof

panna je stav mysle dievcatko, takze uz nie si. vies kolko bab si samo nechtiac pretrhne blanu.. ked bola v skole prednaska o sexe tak 13 z 20 bab zistilo ze uz vlastne nemaju blanu :D aj ked este s nikym nespali..

crazynka:)

Bara, samozrejme ze uz nie si panna. A taktiez nie kazda baba pri "pretrhnuti" krvaca. A to nieco co brani tvojmu priatelovi "vojst" je mozno to, ze si neni uvolnena, alebo si neni taka vlhka...vtedy to ide ozaj tazsie. Neboj, je to v pohode. Mozno by ste mohli pouzit aj nejaky lubrikant a uvidis sama:o)

luccccia

ak si mala pohlavny styk, tak uz panna nie si. Aby si mala istotu, preco nezajdes ku gynekologovi? Ten ti povie. No a ak pri terajsom partnerovi nekrvacas a normalne to spolu uz robite, tak si myslim ze uz panna fakt nie si. A ten odpor, ktory tam je, no... mozno pozostatky blany, alebo si tam dolu uzka.