Problém s vagínou

Príspevok v téme: Problém s vagínou
Adusik

Ahojky mám menší problém. S priateľom vedieme sexuálny živoť a keď sme raz chceli mať sex tak ma nejako bolela vagína. U gynekológa som nebola a ani nemienim ísť. Bojím sa totiž vyšetrenia. Mohli by ste mi prosím pomôcť čo to môže byť ??
Je to po prvý raz takéto bolestivé. Ďakujem

L.Borgia

adusík, keď si začala žiť pohlavným životom a máš nejaký problém, mala by si navštíviť gynekológa ...

netuším ako ti môžme poradiť, čo máš za problém, ak sa hambíš pred cudzím chlapom roztiahnúť nohy, nájdi si ženu - gynekologičku.

evae

Ahoj, pokud máš problém, jako já, s velkými stydkými pysky, tak se podívej na www.velkestydkepysky.blog.cz .....tato stránka mi hodně pomohla :) třeba pomůže i tobě :)

titi...

dancaBB suhlasím s tebou,gynekologická preventívka ani u mna nie je problém.Pôjdem aj ku svojej zubárke,no keby tak radšej na gyndu.Chodím pravidelne no ked som už tam ledva čakám kedy mi povie,či všetko je v poriadku.Adusík veru neboj sa a chod čím skôr.

dancaBB

my nie mse doktori, my to nevieme...preco nechces ist?coho sa bojis?chod pekne ku gynekologovi lebo mozes mat nejaky problem...aby si raz neostala neplodna koli tomu ze sa vyseries na prehliadky..lebo skryte problemy su najhorsie,,,aj tak ta raz budes musiet ist..
prehliadka je v pohode..absolutne to neboli...mne osobne viac vadi a bojim sa viac u zubarky a ked mi niekto berie krv...gynekologicka prehliadka no problem pre mna..aspon viem ze som zdrava