Problém s chalanom

Príspevok v téme: Problém s chalanom
Adusik

Moja kamoška sa sem bála napísať tak to robí ja, poprosila ma o to. Má chalana z Pezinku a ona je z Rk. Myslí si, že ju klame a nevie čo a ako. Na pokeci si vymenili hesla a chodia sa tam navzájom kontrolovať. Jednej babe napísal, že nemá začo a dal tam cmuk. Ona chytila nervy a vykričala mu to. No on ju uhajdal a bolo zasa dobre. Tak chce vedieť, či to má zmysel a že či mu má veriť, keď tam našla toto.

jingles

a čo z toho robí vedu? to je normálka že ti chalan (ktorého nechceš ty a ani on teba) pošlem za niečo pusu abo píše moja abo podobne...ja sa na tom vždy smejem a keď sa spýtam čím som si to zaslúžila tak vždy že on to píše každej =ˇ)a keď si veria tak neni o čom lenže ona mu ako vravíš neverí a v tom je problém takže by si to asi mali vyjasniť oni dvaja a všetko si vysvetliť a nie sa navzájom kontrolovať

pezincanka

ako pardon,ale neznasam,ked niekto uraza pezinok,len preto,ze nam tam pred rokmi isty kompetentni postavil psychiatricku nemocnicu,to,ze sa tam niekto vyhliadol objekt starych kupelov a zriadil tam blazninec,este neznamena,ze obyvatelstvo pezinka su naruseny psychopati
ked uz len o to ide...tak sa tam liecia pacienti z celeho slovenska,najma zapadneho a BRATISLAVY!!!!
takze laskavo neurazajte,pezinok je uzasne mesto so skvelymi ludmi

tibike81

Pezinok - známa cvokáreň
Ružomberok - Katolícka univerzita a černokňažnícke maniere.
Kombinácia predpokladov dáva záruku trvalej stability a úspechu. ;-)

Adusik

no ona je na jeho nicku pomaly stále... on tam ani nechodí, ale ona sa bojí, že ho stratí, tak preto tam chodí a vždy nájde nejakú rp podobnú. Už ju raz nechal, lebo si myslel, že na ňu zabudne, ale, že sa to nedalo, no ja mu nejak neverím. Nechcem sa do ich vzťahu miešať, lebo zasa budem ja tá najhoršia.

1eny1

Ja by som to až tak nebrala, to že jej napisal nema zač a dal tam cmuk...to nič také neznamená, bežne sa cmuk používa z kamarátstva.Ale ak sa chodia navzájom kontrolovať, tak vo vzťahu chýba dôvera.Taký vzťah dlho nevydrží. Alebo kamoška by mala menej žiarliť a viac dôverovať a tak isto to platí aj o ňom.