Lepšie vlasy

alusiatko

Lopúchový alebo žihľavový šampón kúpiš v drogérií, ale aj v lekárni. Lopúchový šampón, čo používam ja je od Alpy.Vlasy mám zdravé a menej mi padajú a to si vlasy umývam každý deň.

sweet_lolitta

ozaj Adusik, teraz som si spomenula prave, moj priatel ma silne lupiny a mastne vlasy a jemu pomohla aplikacia hennoveho zabalu 1x do tyzdna, plus ja som si na mastne vlasy kupila Lavovu zem od Logony (Lavaerde), je to taky prasok, ktory si s vodou vymiesas na bahienko a das na vlasy, po nom ti vlasy vydrzia nemastne ovela dlhsie, lebo ti neporusi obal vlasu, cize nie je potrebne, aby sa ti tvorilo tolko mazu.

Ivka 1

Kvalitne sampony ani v lekarni alebo v drogerii nie su lacne , myslim ze je to cenovo skoro na rovnakej urovni. Ak je sampon naozaj na prirodnej baze, mozu sa vlasy umyvat aj kazdy den a nevysusa to pokozku hlavy a nenuti ju k obrannemu vytvaraniu mastnoty.

Ivka 1

Velmi dobry je aj sampon z aloe s jojobou. K tomu vceli pel , vyvazena zmes mineralov, vitaminova zmes, organizmus sa dovyzivy a padanie vlasov sa zastavi. Vdaka samponu sa zregeneruju aj cibulky vlasov.

sweet_lolitta

adusik, daj si do googlu "prirodny sampon" alebo p. sampon na mastne vlasy a vyber si :) moja oblubena znacka je lavera, lebo je naozaj kvalitna.