Po prvom sexe..

alzbee

No 17-18dnovy cyklus je dost kratky podla mna...ale po prvom sexe zvykne telo blbnut...co sa tyka tej pretrhnutej blany, tak kamoska krvacala nejake 4dni, ale ona zacala hned po sexe. Tu na fore som sa docitala, ze na upravenie cyklu je dobre (dlhodobo) pit alchemilkovy caj a na privolanie menezesu si vraj treba uvarit caj z koprovych semiacok.

simqa

alzbee, no dostala som ju po 17. dnoch- ale myslis ze by doslo k pretrhnutej blane az po dvoch dnoch a trvalo by to asi 5 dni?? a predtym po 18.(priblizne).uz tomu je tyzden co teraz meska.. dakujem ti za radu

alzbee

simqa: tak v prvom rade ty musis vediet, ze ci vam nezlyhala ochrana. Az si si ista, ze nezlyhala, tak sa tehotenstva nemusis bat-hlavne, ked ti test vysiel trikrat negativny. A ta menstruacia-po kolkych dnoch od poslednej ti prisla? a je to naozaj menzes-nebolo to len kvoli pretrhnutej blane?

simqa

prosím vás, myslite si že aj keď som si spravila test a bol 3x negatívny môžem byt tehotná?? je veľká pravdepodobnosť otehotnenia po prvom sexe?? môžem byt tehotná keď som dostala menštruáciu 2 dni po sexe??